De beste Pedometers voor hardlopen

July 8

De beste Pedometers voor hardlopen

Een pedometer helpt voortgang en neemt uw lopen naar het volgende niveau. Schredentellers controleren uw stappen door middel van een specifiek mechanisme, de haarveer of de versnellingsmeter en andere gegevens in de hoger-end producten kunnen bijhouden. Vóór de aankoop van een stappenteller, beslissen wat functies zullen het beste passen bij uw lopende stijl en behoeften.

Basisfuncties

Fundamentele schredentellers kunnen worden gekocht op een prijspunt perfect voor een beginner bent of iemand alleen op zoek naar eenvoudig stappen tellen. De meeste lagere end modellen tellen stappen met behulp van een mechanisme van de haarveer vereisen geknipt worden in de verticale positie nauwkeurig te zijn.

Geavanceerde functie

Hoger-end schredentellers kunnen tellen van stappen en beschikken over vele extra functies. Functies bestaan uit de berekening van het calorieverbruik, automatische dagelijkse reset en correspondentie met elektronische apparaten voor het volgen van trainingen. Hoger-end schredentellers tellen stappen met behulp van een versnellingsmeter mechanisme. Deze mechanismen kunnen schredentellers worden verticaal gespiegeld of gedragen in een zak.

Stappenteller horloges

Stappenteller Horloges gebruik een versnellingsmeter mechanisme om te tellen nauwkeurig stappen en wordt gedragen op de pols. Deze horloges zijn nieuwere aan de markt, zijn voorzien van vele extra's en zijn comfortabel om te dragen. Extra functies bestaan uit het bijhouden van de slaappatronen, bijhouden van uw hartslag en compatibiliteit met elektronische apparaten.

Slimme telefoon schredentellers

De meeste slimme telefoons marktplaatsen bevatten stappenteller-apps die je gratis kunt downloaden of een kleine vergoeding. Wanneer u een telefoon-app als een stappenteller pick die maakt gebruik van GPS om te bepalen van de afstand en snelheid om nauwkeurigheid te garanderen.


gerelateerde artikelen