How to Get Rid van gezwollen ogen als gevolg van huilen

July 13

How to Get Rid van gezwollen ogen als gevolg van huilen

Huilen is één van de meest voorkomende oorzaken van gezwollen, gezwollen ogen. Hoewel preventie de beste optie is, kan je dingen te houden van de zwelling tot een minimum beperkt wanneer je huilen. Bijvoorbeeld, vermijden wrijven van uw ogen, aangezien dit de huid irriteert en de zwelling verergert. Bij het tranen drogen, gebruik een klopte beweging in plaats van glijdende weefsel direct boven de huid.

Stap 1

Wassen je gezicht met koud water, dan plakjes cool komkommer van toepassing of ijsklontjes gewikkeld in een handdoek rechtstreeks op uw gesloten ogen. Laat op totdat de zwelling afneemt. Zorg ervoor dat u verschillende plakjes komkommer, zodat u hen door nieuwe vervangen kunt wanneer ze te warm.

Stap 2

Plaats een container van oogcrème in de ijskast voor minstens 10 minuten. Zodra de crème cool is, toepassen in en rond je ogen. Als je kunt, liggen met twee of drie kussens onder je hoofd en de rest voor een paar minuten. Verheffen dat je hoofd vermindert wallen en zwelling.

Stap 3

Plaats twee gebruikte theezakjes (of natte nieuwe) in de koelkast tot afgekoeld. Knijp alle vloeistof uit hen en plaats ze op uw ogen te verlichten spanningen en roodheid. Houd je ogen gesloten te allen tijde, zoals de cafeïne in thee zakjes branden kunt als het in je ogen krijgt.

Stap 4

Drink veel water om te helpen uw systeem reinigen en hydrateren uw huid. Voor de rest van de dag, Vermijd te veel zout consumeren en overslaan van cafeïne, die houdt van water en kan het worden zwembad onder de ogen, verslechtering van het probleem.

Wat die u nodig hebt

  • Plakjes komkommer
  • Ijsblokjes
  • Handdoek of washandje
  • Oogcrème
  • Theezakjes

gerelateerde artikelen