Hoeveel moet een 180 pond vrouw eten om gewicht te verliezen?

August 28

Hoeveel moet een 180 pond vrouw eten om gewicht te verliezen?

De sleutel tot het verlies van het gewicht is eenvoudig wanneer u minder calorieën verbruiken dan u gebruikt. Hoewel dit fundamentele principe van gewichtsverlies simpel is, is de uitvoering moeilijk. Eenmaal je weten hoeveel calorieën je dagelijks gebruiken, kunt u dan bepalen hoeveel calorieën te eten om gewicht te verliezen. Vele factoren van invloed op uw dagelijkse calorie eis, met inbegrip van uw hoogte, gewicht, leeftijd, geslacht en activiteit niveau.

Calorie berekeningen

Om te beslissen hoeveel je moet eten om gewicht te verliezen, bepaalt u eerst het aantal calorieën nodig om je huidige gewicht te handhaven. Rekenmachines zijn beschikbaar op vele websites; zoekt u een waarin rekening wordt gehouden met belangrijke factoren die invloed hebben op die uw calorie behoeften. Leeftijd, bijvoorbeeld, heeft invloed op het aantal calorieën dat je dagelijks gebruikt. Een 5-voet-4-inch, 180-pond, 20-jarige vrouw met een sedentaire levensstijl vereist ongeveer 1,885 calorieën dagelijks om haar gewicht te handhaven. Een soortgelijke 40-jarige vrouw vereist circa 1770 calorieën per dag omdat stofwisseling met de leeftijd vertraagt. Uw activiteitenniveau beïnvloedt ook uw calorie eis. Een 5-voet-4-inch, 180-pond, de 40-jarige vrouw die deelneemt aan matige lichaamsbeweging drie tot vijf dagen per week verhoogt haar dagelijkse onderhoud calorieën tot ongeveer 2285 calorieën, een 29 procent stijging ten opzichte van wat ze nodig heeft als sedentaire.

Calorie bedrag

Om gewicht te verliezen veilig, de American Dietetic Association raadt aan dat u uw dagelijkse inname vastgesteld op 500 tot 1000 calorieën hieronder wat je nodig hebt om uw huidige gewicht te handhaven. Bekijk het voorbeeld van een 40-jarige, 5-voet-4-inch, 180-pond vrouw die matig drie tot vijf dagen per week uitoefent. Gezien het feit dat ze ongeveer 2285 calorieën per dag nodig heeft om haar huidige gewicht te handhaven, is haar doel calorie-inname om gewicht te verliezen 1.285 tot 1785 calorieën per dag. Houden van alle andere factoren gelijk, maar verandert de leeftijd tot 20 jaar oud, is doel calorie-inname 1.435 te 1,935 calorieën per dag. Uw verwachte gewichtsverlies als u uw dagelijkse inname vastgesteld op 500 calorieën onder onderhoud niveau is 1 pond per week. Met een 1.000-calorie-tekort, kunt u verwachten van gemiddeld gewichtsverlies van 2 pond per week.

Wat te eten

Gewichtsverlies programma's algemeen doel beperking van vetten of koolhydraten tot verminderde calorie-inname. Deze strategieën zinvol overweegt dat vaste vetten en toegevoegde suikers verantwoordelijk zijn voor ongeveer 35 procent van de calorieën in de gemiddelde Amerikaanse dieet, volgens de "dieetvoorschriften voor Amerikanen 2010." De relatieve voordelen en nadelen van vetarme en koolhydraatarme diëten blijven besproken. Beide strategieën kunnen succesvol zijn als je het programma volgen. Een koolhydraatarm dieet kan leiden tot meer gewichtsverlies in eerste instantie voornamelijk te wijten aan verminderde totale lichaam water. Welke voeding u kiest dient een voldoende verscheidenheid van voedingsmiddelen om ervoor te zorgen dat uw vitamine, mineralen en eiwit behoeften wordt voldaan.

Overwegingen

Praat met uw arts over het beste dieet voor u, vooral als u een bestaande medische aandoening zoals diabetes, hart-en vaatziekten, leverziekte, nierziekten of hoge bloeddruk hebt. Uw arts kan aanbevelen dat u met een diëtist overleggen te ontwikkelen van een geïndividualiseerde gewichtsverlies plan dat aan uw voedings- en medische behoeften voldoet.


gerelateerde artikelen