Economie van het verhogen van een kind

September 1

Economie van het verhogen van een kind

Verhogen van een kind neemt een complex samenspel van liefde, zorg, onderwijs, ondersteuning en veel meer door de jaren heen. Terwijl de emotionele, sociale en psychologische aspecten van helpen uw kind om te groeien op een gezonde manier sleutel zijn, vergeet dan niet over de financiële kosten van het fokken van jonge geitjes. De economie van het verhogen van een kind omvatten een scala aan categorieën die helpen om positieve ontwikkeling te ondersteunen.

Kosten

Voor meer dan vijf decennia, heeft het Amerikaanse ministerie van landbouw (USDA) onderzocht en opgesteld een jaarlijks rapport genaamd "Uitgaven voor kinderen door de familie." Dit verslag, die hoeveel ouders besteden meet aan de opvoeding van hun kinderen tot de leeftijd van 17 jaar, gebruikt de Amerikaanse uitgaven Consumentenenquête van het Census Bureau en Department of Commerce voor het berekenen van de gemiddelde uitgaven gebaseerd op inkomensniveau, grootte van een huishouden en categorieën van uitgaven, zoals huisvesting of kind zorg. Volgens de 2011 resultaten (voor baby's geboren in 2011), over het geheel genomen de gegevens blijkt dat de midden-inkomenslanden ouders besteden $295,560 op kosten van de opvoeding van kinderen, terwijl met een laag inkomen ouders ongeveer $212,370 besteden kunnen, en de hoogste-inkomen ouders ongeveer $490,830 in de komende 17 jaar besteden kunnen verwachten.

Overwegingen

Natuurlijk, de kosten van het verhogen van een kind zijn niet gelijk over de hele linie. Gewoon omdat je een bepaald dollarbedrag per jaar uitgeven aan betekent kinderopvang niet dat uw neef aan de andere kant van het land hetzelfde bedrag uitgeeft. Het verzamelen van gegevens, acht de USDA verschillende soorten gezinnen zoals twee-ouder of één-ouder gezinnen, evenals de grootte van een totale huishouden. Bijvoorbeeld, kan een grotere familie minder geld uitgeven aan een kind kinderkleding omdat zij drie andere kinderen om te kopen van kleding, hebben terwijl een één-kind-gezin verschillende consumptiegewoonten kan vertonen. Bijkomende factoren, zoals geografische regio-- en de uiteenlopende economische klimaat in verschillende gebieden--spelen ook een rol bij het bepalen van de kosten van het verhogen van een kind.

Huisvesting

Volgens dat dezelfde USDA rapport, is de grootste interne kosten voor gezinnen huisvesting. Kosten van huisvesting zijn goed voor ongeveer 30 procent van het gezinsbudget in laag-, Midden- en met een hoog inkomen groepen. Terwijl behuizing zeker geen kosten die uniek is voor gezinnen met kinderen, zijn de behoeften van ouders vaak iets anders dan die van één volwassenen of koppels zonder kinderen. Bijvoorbeeld, kan een enkele volwassene met geen kinderen comfortabel leven in een appartement met 1 slaapkamer. Hoewel er zeker gezinnen met kinderen die in appartementen met 1 slaapkamer wonen, vereist met kinderen in het algemeen, een groter huis met meer ruimte.

Inkomen

Van de USDA bleek 2011 dat met een hoger inkomen een hogere kosten komt van het verhogen van een kind. Met andere woorden, hoe meer geld ouders maakt, hoe meer ze uitgeven aan hun kinderen. Gezinnen die minder dan $59,410 per jaar besteed bijvoorbeeld tussen $8,760 en $9,970 op hun kinderen, terwijl ouders maken boven $102,870 besteed tussen $20,420 en $24,510. Afgezien van grotere uitgaven voor huisvesting, rijkere ouders de neiging om meer uitgeven aan kinderopvang en onderwijs. Terwijl de prijs van een particuliere school kan ook binnen een rijkere ouders budget, zorg de nationale vereniging van kind zorg Resource en Referral agentschappen (NACCRRA) merkt dat gezinnen met lage inkomens vaak worstelen veroorloven kind kosten.

Bovendien, bij het vergelijken van hoe ouders uitgaven is veranderd in de afgelopen vijf decennia, merkt de USDA op dat kind zorg en onderwijs kosten hebben gemaakt een sprong van 2 procent van het totale budget van de familie naar 18 procent. Dat stelt een grotere last aan ouders ofwel komen met de middelen om te betalen voor educatieve kosten of kijk naar gesubsidieerde programma's zoals voorsprong aan het opvoeden van hun kinderen.

Leeftijd

De USDA-verslagen die als kind leeftijden, de kosten voor de ouders ook verhogen. Hoewel het is gemakkelijk om te denken dat formule, luiers en andere baby benodigdheden een enorme kosten, zijn zoals uw kind groeit en haar behoeften veranderen, gaat u waarschijnlijk nog meer besteden. Bijvoorbeeld zijn van een tiener nutritionele behoeften aanzienlijk hoger dan een 1-jarige is, verhoging van de kosten van het kopen van boodschappen voor het gezin. Ook kost een ouder kind of tiener whos nemen openbare bussen, metro's of het rijden zelf een veel hoger bedrag dan vervoer voor een peuter.


gerelateerde artikelen