Eiwitrijk Snacks voor vegetariërs

March 18

Eiwitrijk Snacks voor vegetariërs

Een vegetarisch dieet kan alle voeding die u nodig hebt, bieden, zolang het is zorgvuldig gepland. Hoewel veel eiwitbronnen dier gebaseerde zijn, vegetariërs kunnen nog steeds voldoen aan het Institute of Medicine aanbeveling aan het consumeren van 10 tot 35 procent van de dagelijkse calorieën uit eiwitten. Veel high-protein snack opties zijn beschikbaar, of u nu een vegetariër die nog eet eieren en/of zuivel, of een veganistisch die niet dierlijke producten dan ook eten doet. Onvoldoende eiwitinname kan leiden tot trage of onvolgroeide groei, een zwak immuunsysteem, spier verlies en mislukking, waaronder hartaanval en overlijden, volgens de Harvard School of Public Health...

Lacto-OVO-opties

Eiwitrijk Snacks voor vegetariërs

OVO-lacto-vegetariërs die eieren en zuivel consumeren hebben veel opties voor eiwitrijke snacks. Twee hardgekookte eieren met volkoren crackers bieden 12 gram eiwit, 8 ounces nonfat Griekse yoghurt met bessen en 1 eetlepel amandelen biedt 20 gram eiwit en 1 ounce van vetarme tekenreeks kaas met een kopje van druiven biedt 9 gram eiwit. Een lacto-ovo-vegetarisch plan kan ook wei-eiwit, dat tussen 15 en 25 gram eiwit per portie, afhankelijk van het merk biedt. Meng het in een kopje melk voor een ander 9 gram eiwit.

Soja

Eiwitrijk Snacks voor vegetariërs

Soja behoort tot de enige complete plantaardige eiwitten, wat betekent dat het biedt alle aminozuren die je lichaam niet kan produceren op haar eigen. Kies soja yoghurt bij snack tijd voor 8 gram eiwit. Stevige tofoe biedt 20 gram eiwit per portie van 1/2-cup. Maken het tot een snack door het gooien van kubussen met ketjap manis en knoflook en bakken totdat gebruind en taai. Een eiwitrijke smoothie maken door het mengen van soja-eiwit poeder met vers fruit en sojamelk.

Noten

Eiwitrijk Snacks voor vegetariërs

Noten zijn een bron van eiwit, alsook vitamine E, magnesium en hart-gezonde vetten. Twee eetlepels pindakaas of amandel boter op een sneetje volkoren brood bevat 11 gram eiwit. Een portie voor trail-mix met 1/4 kopje zonnebloem zaden en 1/4 kopje pinda's, samen met gedroogde vruchten, biedt 13 gram eiwit.

Bonen

Eiwitrijk Snacks voor vegetariërs

Hummus, kikkererwten combineert met sesam plakken, is een compleet eiwit. Dompel verse groenten en gebakken chips in een ½ kop 6 gram eiwit in dienst. Experimenteren met het maken van uw eigen hummus en gebruik van alternatieve bonen, met inbegrip van witte navy of zwarte bonen voor een verandering van tempo. Maak een snack taco met 1/2 kopje zwarte bonen, een maïs tortilla en een tbsp. van salsa voor 8,5 gram eiwit.


gerelateerde artikelen