Bevat volkoren Pasta eieren?

December 30

Bevat volkoren Pasta eieren?

Opslagplanken bieden een grotere verscheidenheid van volkoren pasta's dan ooit tevoren. Volkoren pasta is hoog in vezel en eiwit, het aanbieden van een vulling en gezonde basis voor allerlei soorten maaltijden. Meest volkoren pasta bevat volkoren meel, water, vitamine en minerale supplementen, en kan of kan niet bevatten olie- en griesmeel meel. Volkoren ei noedels bevatten volkoren meel en eieren. Veel zelfgemaakte volkoren noedels of pasta recepten gebruik eieren.

Zelfgemaakte volkoren Pasta

Verse pasta, zelfgemaakte verse pasta, waaronder bevat meestal eieren. Als u maken van uw eigen volkoren pasta willen zou, kunt u het combineren van 2 kopjes meel, twee eieren, een snufje zout en water zo nodig tot een deeg. U kunt ook kiezen voor het gebruik van een combinatie van all-purpose en volkoren meel of experimenteren met pasta gemaakt van alleen volkoren meel, water en zout. Uitrol van pasta met de hand of een handmatige Pastamachine gebruiken.

Volkoren ei noedels

Ei noedels zijn een favoriet voor stoofschotels en stroganoff, maar ben niet meestal geserveerd op hun eigen met rood of crème sauzen. Deze noedels eieren bevatten, maar met hele eieren of gewoon eiwit kunnen worden gemaakt. De dooier-vrije versie is lager in cholesterol, maar heeft een vergelijkbare smaak. Vindt u dat volkoren ei noedels een nootachtige smaak, maar een zwaardere structuur dan hun tegenhangers met witte bloem hebben.

Volkoren Pasta

Meest gekochte droge volkoren pasta's bevatten geen eieren. Vindt u dat de meerderheid van deze pasta's, met inbegrip van lasagne, spaghetti, fettucine en penne veganistisch zijn, en geschikt voor personen met een ei-allergie. Kies een met een hoog percentage van volkoren meel, als u genieten van de smaak van volkoren pasta, of voor een mix van tarwe en wit voor een meer klassieke smaak van de pasta kiezen.

Multi korrel pasta 's

Als je een fan van volkoren pasta bent, kunt u ook genieten van de andere volkoren of multi korrel pasta's. Zoals volkoren pasta, dit zijn meestal ei-vrij. Sommige rassen, zoals quinoa-pasta, zijn ook glutenvrij en hoger in eiwit dan volkoren. Controleer etiketten zorgvuldig wanneer het winkelen voor een multi-graan deegwaren, vooral als je allergieën van het voedsel.


gerelateerde artikelen