Wat grootte ponsen tas Is geschikt voor mij?

July 30

Wat grootte ponsen tas Is geschikt voor mij?

Bokszakken voor boksen komen in een verscheidenheid van maten, materialen en kleuren. Zwaardere tassen bieden meer weerstand--hoe zwaarder de zak, hoe moeilijker uw training. Als het gaat om het kiezen van de juiste tas, grootte, conditie en de intensiteit u van plan bent om te trainen op alle factor in uw selectie. Veiligheid is een andere overweging omdat zware bokszakken moeten worden aangebracht op een stabiele straal of een vloerstandaard dus ze vallen niet tijdens de training.

Hoogte

Opblaasbare bokszakken en 2½-voet bokszakken zijn ideaal voor kinderen. Beide 2½ - en 3-foot-zakken zijn geschikt voor kleine ruimtes en lichte trainingssessies, terwijl de 3-foot-tas is geschikt voor de beginner vrouwen boksers. De veelzijdige 4-voet-bag is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, en de 5-voet-bag is de meest voorkomende grootte. Groter 6-foot tassen bieden extra weerstand, plus de langere lengte betekent dat je een breder scala van doelstellingen om aan te vallen.

Licht

Lichtere zakken in het bereik van 25 tot 40 pond helpen verbeteren van uw precisie en snelheid. Een 40-pond zak is geschikt voor een lichte hitter. Of u kunt kiezen van een zware tas, dat is ongeveer de helft van uw lichaamsgewicht voor weerstand opleiding--gewicht toe te voegen als je in vorm en het aftrekken als je uit vorm.

Zware

Zwaardere zakken zwaaien minder dan lichtere zakken. Idealiter, de zak zwieren toen sloeg een beetje, maar als het swingt teveel, het belemmert uw vermogen om praktijk landing trappen en stoten. Een man die harder stoten wellicht een 60 - of 70-pond zak. Tassen die 100 pond wegen zijn ontworpen voor boksers die zware slagmannen. Sommige bokszakken zijn gevuld met water, waarmee u om te kiezen van het gewicht door het invullen van hen naar het gewenste niveau.

Andere tassen

Praktijk schoppen samen met ponsen, kiest u een staande zak. Deze tassen zijn schuim lager aan de basis, wat betekent dat u uw voet schoppen het kan geen kwaad. De rest van de zak is gevuld met water of zand met een gewicht van ongeveer 270 pond. Jumbo tassen zijn ideaal voor trainingen met meer dan één persoon. Twee tot drie mensen kan raken een jumbo-formaat tas in een keer als het is twee keer zo breed als een gewone tas.


gerelateerde artikelen