Voedsel om te eten voor migraine en andere hoofdpijn

September 29

Voedsel om te eten voor migraine en andere hoofdpijn

Overzicht

Meest waarschijnlijk leiden tot hoofdpijn en migraine voedsel omvat tarwe, melk, kaas, chocolade, koffie, suiker, pinda's, varkensvlees en chemische additieven en conserveringsmiddelen. Gelukkig, sommige voedingsmiddelen niet veroorzaken of verergeren van hoofdpijn, en sommige kunnen helpen voorkomen of verlichten hoofdpijn en migraine. Veel volwassenen hebben niet-herkende voedselallergieën en een hoog percentage van hoofdpijn betrekken voedselintolerantie. Migraine-patiënten ervaren minder hoofdpijn na het elimineren van voedingsmiddelen waaraan ze onbewust allergisch werden.

Korrels

Volle granen zijn nuttig in de preventie en bestrijding van hoofdpijn, omdat het vezelgehalte helpt evenwicht bloedsuikerspiegel. Schommelende bloedsuikerspiegel kan hoofdpijn veroorzaken. Unidirectioneel om te verminderen of voorkomen van hoofdpijn is om te eten van een ontbijt dat rijk aan magnesium havermout of hele korrels granen bevat. De Amerikaanse familie van artsen legt uit dat mensen met migraine of cluster hoofdpijn vaak lage niveaus van magnesium. U moet de koolhydraten aan te vullen glycogeen, de belangrijkste bron van energie voor je hersenen. Vermindering van de energie naar de hersenen kan leiden tot uitdroging, die leiden hoofdpijn tot kan.

Vis- en vleesgerechten

Zalm, forel en makreel zijn vette vis die bevatten grote hoeveelheden van essentiële vetzuren, die het lichaam de productie van hormonen die ontsteking en pijn veroorzaken en helpen voorkomen en verlichten de pijn van de migraine en hoofdpijn te verminderen. Vitamine B6, gevonden in Turkije, tonijn, kip en rundvlees lever, verhoogt serotonineniveaus in de hersenen en fungeert als een antidepressivum en neurotransmitter die het risico van aanhoudende pijn verminderen kan. Vanwege dit zijn voedingsmiddelen met vitamine B6 nuttig bij het verminderen van hoofdpijn en vermoeidheid.

Noten, zaden en peulvruchten

De magnesium gevonden in amandelen, cashewnoten, bruine rijst, zwarte bonen, erwten en andere peulvruchten kunnen helpen ontspannen de bloedvaten, die je lichaam tegen pijnlijke hoofdpijn en migraine beschermen kan. Omdat sesamzaadjes rijk aan vitamine E zijn en evenwicht oestrogeenniveaus helpen en verbetering van de circulatie, kunnen ze voorkomen migraine tijdens de menstruatie. Sesamzaadjes zijn ook een goede bron van magnesium, die wordt toegevoegd aan hun vermogen om te voorkomen dat hoofdpijn.

Vruchten

Uitdroging is een belangrijke oorzaak van hoofdpijn, en voedingsdeskundigen adviseren drinkwater en eten levensmiddelen die water, vooral watermeloen bevatten. Water natuurlijk gevonden in groenten en fruit bevat magnesium en andere essentiële mineralen die gunstig zijn voor de preventie van de hoofdpijn. Andere vruchten met vitaminen, mineralen of hoog watergehalte kunnen helpen gemak hoofdpijn pijn. Het gaat hierbij om bessen, komkommer, meloen, tomaten, grapefruit, meloen, abrikozen, papaya, perziken en kersen. Verse ananas bevat water en is ook een bron van bromelaïne, een enzym met anti-inflammatoire eigenschappen die pijn symptomen verminderen kan. Het kalium in de sector bananen en de magnesium in appels en avocado's laten goede vruchten te eten wanneer u een hoofdpijn hebben. Een ander huis remedie voor migraine en hoofdpijn pijn is kruiden thee met citroen segmenten.

Specerijen en kruiderijen

Marjolein, wanneer geconsumeerd als thee, kunnen komen in het verlichten van hoofdpijn pijn. Kaneel en rozemarijn helpen beide voorkomen of verminderen van de hoofdpijn. Gember wortel heeft anti-inflammatoire eigenschappen die helpen uw lichaam te verminderen de ontsteking en de zwelling die tot hoofdpijn leiden kan.

U moet wegblijven van levensmiddelen die nitraten gevonden in verwerkte vleeswaren of mononatriumglutamaat – MSG bevatten – gebruikt in kruiden en kruiden mixen, zoals deze additieven migraine triggers zijn.


gerelateerde artikelen