Wat Is het verschil tussen een 14G & een 16G industriële Barbell?

March 14

Wat Is het verschil tussen een 14G & een 16G industriële Barbell?

De industriële oor piercing is een soort lichaam wijziging waarbij twee gaten in het kraakbeen van het oor wordt doorboord, zodanig dat een barbell kan worden geplaatst door hen beiden. Bij de beslissing op een industriële piercing, onderdeel van het proces zal de keuze van de meter--of 14G of 16G--dat het beste voor uw lichaam en behoeften werkt.

Begrijpen van meters

Meters zijn een maateenheid (aangeduid als een "G" achter het getal) die aangeeft van de diameter van een stuk van juwelen van het lichaam. Hoe hoger het gauge-nummer, hoe kleiner de diameter van de sieraden. Omgekeerd, hoe lager de gauge, hoe groter de diameter van de sieraden. Dus is een stuk van 0G sieraden.325 inch in diameter, terwijl een 18G stuk van juwelen.04 inch in diameter is. De kleinste meter beschikbaar voor lichaam sieraden is 20, terwijl de grootste 0000 is, waarna meters worden gemeten in fracties van een duim. Wanneer het krijgen van een nieuwe piercing, zal de doordringende kunstenaar u om aan te geven welke maat u wenst uw nieuwe piercing te vragen. 18G, 14G en 16G 12G zijn alle vrij standaard meters voor oor piercings.

Industriële Piercings

Industriële piercings zijn een type van oor kraakbeen piercing dat omvat twee gaten in het oor piercing zodat een barbell kan worden geplaatst tussen hen. De industriële piercing snijdt hoofdbundel van de bovenkant van het oor, het creëren van een rechte lijn die contrasteert met de afgeronde kromme van het oor. Industriële piercings kan op bijna elke hoek op het oor worden geplaatst. Wanneer het krijgen van een industrieel. een piercer zal doen de twee gaten afzonderlijk, laat hen te genezen met een ring of een kleine halter in elk, en vervolgens de oorspronkelijke piercing sieraden voor een enkele barbell omwisselen na beide gaten hebben voldoende genezen.

Het kiezen van de juiste Gauge

Beslissen over de juiste maat voor een industriële piercing, hangt af van een aantal factoren. De maaswijdtemeter die u kiest wanneer u in eerste instantie krijgen doorboord is bepalend de grootte van de sieraden die u koopt om te dragen in uw nieuwe piercing nadat het geneest. Sinds de industriële doorloopt het kraakbeen van het oor piercing, is er minder mogelijkheid voor uitrekken of "meten" het zoals veel mensen met hun bodem lobben doen. Het verschil tussen een 14G en 16G industriële barbell is een kwestie van.013 duim, waardoor ze alleen iets anders. Overweeg uw voorkeuren voor sieraden en de soorten halters die u dragen willen zou in uw nieuwe piercing bij de beslissing die meten om te gaan kiezen.

Andere lichaam sieraden verschillen

Naast gauge zijn er andere verschillen tussen soorten lichaam sieraden om rekening te houden met het verkrijgen van een nieuwe piercing of de aankoop van nieuwe sieraden. Lichaam sieraden kan ofwel worden intern of extern schroefdraad, wat betekent dat de schroefdraad binnenkant van het deel "bal" van de halter of de binnenkant van het deel van de "stok" van de halter. Je moet ook om te kiezen van de lengte van de halter om ervoor te zorgen dat het past comfortabel in uw piercings zonder trekken ze samen of uit te ver uit te breiden uit je oor.

Waarschuwingen

Niet iedereen moet krijgen een industriële piercing; maar de persoon die de piercing niet kan u vertellen dit belangrijke stuk van informatie. Als u verder gaat, en je eindigt met wat wordt genoemd een "ondiepe industriële piercing", kan veroorzaken littekens, en waarschijnlijk een infectie.


gerelateerde artikelen