Oefeningen voor het verlichten van de hals Strain

April 16

Oefeningen voor het verlichten van de hals Strain

Hals strain is een gemeenschappelijk genoeg aandoening; vooral voor die mensen die bij Bureau banen, gebogen over een computer werken. Gehouden in een positie te lang, je nek zal lijden onder de gevolgen. Ongeacht de oorzaak kunnen stammen pijnlijk; en in de meeste gevallen nek rekoefeningen volstaan om het ongemak te verlichten.

Oorzaken

Oefeningen voor het verlichten van de hals Strain

Er zijn verschillende oorzaken voor hals strain. Als uw kussen te hoog of te laag is, hierdoor kan een spanning omdat je nek in een lastige positie voor een lange periode van tijd blijft. Trauma aan de nek, zoals whiplash uit een auto-ongeluk of vallen op je hoofd kan ook stam spieren van de nek. Praten over de telefoon terwijl het houden van uw telefoon tussen uw schouder en oor kan ook leiden tot pijn in de nek. U kunt ook de stam nekspieren door het opzoeken van teveel of lezing in bed met je hoofd gekanteld.

Behandeling

Oefeningen voor het verlichten van de hals Strain

Rekoefeningen kan helpen verminderen van stijfheid vereniging met hals strain. Tussen de oefeningen, gebruik een pak ijs en warmte gearchiveerd om pijn en eventuele zwelling te verminderen. Ook neem een over-the-counter medicatie voor pijn, zoals paracetamol of anti-inflammatoire. Masseren van het gebied vermindert de spanning en bieden enige verlichting. U kunt wrijven het gebied zelf, een trillende hand-held massager of de hulp van een massagetherapeut.

Broodjes

Oefeningen voor het verlichten van de hals Strain

Nek- en schouderklachten rollen kunnen bieden verlichting voor nekpijn. Voor nek rollen, neerkijken met je kin dicht bij je borst. Langzaam roll je nek zodat uw oor is dichter bij je schouder. Blijven de roll zodat je hoofd is helemaal terug en u op zoek bent naar het plafond en afwerking van de worp doordat uw hoofd terug naar de uitgangspositie. Voer 10 rollen in beide richtingen. Starten met schouder rollen, in staat zijn uitgerust met je armen te uw zijden. Rol je schouders naar voren en hen omhoog te brengen naar uw oren. Blijven rollen je schouders naar je rug en ga vervolgens terug naar de uitgangspositie. Voer 10 rollen in beide richtingen.

Flex

Oefeningen voor het verlichten van de hals Strain

Zijkant flex en voorwaartse flex zal vereisen dat sommige toegevoegde spanning met uw handen. Voor de voorwaartse flex, interliniƫring toe op je vingers achter je hoofd. Neerkijken dus je kin dicht bij je borst en trek naar voren met je handen totdat je voelt dat milde spanning. Houd deze rek voor 20 seconden en herhaal dit drie keer. Voor een kant flex, neem je rechterarm en plaats deze over de bovenkant van je hoofd. Plaats uw rechterhand op uw linker oor en trek uw rechter oor naar je rechterschouder totdat je voelt dat milde spanning. Houd deze stretch voor 20 seconden en herhaal dit drie keer aan beide zijden.

Overwegingen

Oefeningen voor het verlichten van de hals Strain

Neem contact op met uw arts als de stam gaat gepaard met arm pijn, gevoelloosheid of tintelingen. Ook contact op met uw arts als de pijn ernstig is en met uw dagelijkse activiteiten interfereert. Als trauma betrokken was, altijd hulp van een arts voordat u probeert at Home remedies, aangezien een nek brace verlangd worden kan en extra bewegingen kunnen meer problemen veroorzaken.


gerelateerde artikelen