Supplementen kunnen worden gecomprimeerd door Fibroid tumoren?

November 9

Supplementen kunnen worden gecomprimeerd door Fibroid tumoren?

Fibroid tumoren zijn goedaardige of noncancerous, tumoren die zich in de baarmoeder van een vrouw manifesteren. Het National Center for Biotechnology Information stelt dat ongeveer 20 procent van de vrouwen uteriene vleesbomen tussen het moment dat ze beginnen met menstruatie en de tijd die zij menopauze ervaren zullen ontwikkelen. Fibroid tumoren ontwikkelen vaak bij vrouwen ouder dan 30. Bepaalde supplementen wellicht nuttig bij de behandeling van uw fibroid tumoren, hoewel supplementen moeten altijd worden gebruikt onder begeleiding van een erkende medische professional.

Uteriene vleesbomen

Uteriene vleesbomen zijn gezwellen samengesteld uit spier- en fibreus weefsel. Uteriene vleesbomen variƫren in grootte en meestal bij vrouwen tussen de leeftijden van 16 en 50 ontwikkelen. Ze worden geassocieerd met oestrogeen productie. De vijf beginsel soorten uteriene vleesbomen bevatten intramurale, subserosal, submucosal, pedunculated en cervicale. Gebruikelijke verschijnselen en symptomen die gepaard gaan met uteriene vleesbomen meer zware of pijnlijke periodes, buikpijn, obstipatie, vaak moeten plassen en pijnlijke geslachtsgemeenschap.

Nuttige supplementen

Diverse kruiden en niet-kruiden supplementen kunnen nuttig zijn in behandeling, en eventueel krimpen, uw baarmoeder vleesbomen, hoewel meer wetenschappelijk onderzoek ter ondersteuning van het gebruik van deze supplementen voor deze voorwaarde kan worden vereist. Phyllis A. Balch, voeding onderzoeker en consultant en auteur van het boek "Recept voor Nutritional Healing," touts verschillende supplementen voor fibroid tumorgroei, met inbegrip van knoflook, L-arginine en extracten van maitake of shiitake paddestoelen vertragen. Andere nuttige supplementen voor uteriene vleesbomen bevatten coenzym Q10, zink, vitaminen A en C en Chinese skullcap.

Aanbevolen Supplement

L-arginine is een vaak voorgeschreven dieet supplement te stoppen van de groei van uw Uteriene fibroid tumoren. L-arginine, merkt Balch, kan stimuleren uw immuunsysteem functie en arrestatie tumorgroei. Balch adviseert dagelijks, 500 milligram van dit supplement te nemen op een lege maag en met water of SAP. L-arginine moet worden gehouden met L-lysine, een ander voedingssupplement dat helpt evenwicht van L-arginine. Voordat u dit supplement gebruiken voor de behandeling van uw baarmoeder vleesbomen, de geschiktheid van L-arginine voor uw conditie--evenals de juiste dosering--te bespreken met uw arts.

Overwegingen

Uteriene vleesbomen moeten altijd worden behandeld door een gelicentieerde zorgverzekeraar. Hoewel voedingssupplementen mogelijk nuttig bij de behandeling van deze aandoening, je nooit supplementen moet gebruiken in plaats van andere doeltreffender behandelingsstrategieƫn voor deze gemeenschappelijke kwaal. Een klinische voeding specialist kan waarschuwen dat u over welke supplementen kan meest geschikt zijn voor u en uw conditie, wat aanvullingen op het voorkomen en wanneer om te stoppen met uw suppletie. Sommige supplementen kunnen verstoren de werking van andere geneesmiddelen het geval die u zou kunnen nemen.


gerelateerde artikelen