Neurologische effecten van antidepressivum overdosis

April 12

Antidepressiva zijn medicijnen voorgeschreven voor de behandeling van depressie, die de depressie en de bipolaire ondersteuning Alliance zegt treft bijna 14,8 miljoen Amerikanen. Er zijn verschillende soorten antidepressiva, maar handelen zij alle door het beïnvloeden van het niveau van neurotransmitters (chemicaliën die informatie sturen) zoals serotonine, dopamine en noradrenaline in de hersenen. Cyclische antidepressiva zijn effectief in de behandeling van depressie, omdat zij blokkeren de binding van serotonine en noradrenaline aan receptoren in de hersenen, waardoor de circulerende niveaus van deze chemische stoffen. Met teveel medicatie, echter kunnen neurotransmitter niveaus worden schadelijk, wat resulteert in schade aan de zenuwen die van de hersenen naar andere delen van het lichaam signalen.

Extrapiramidale symptomen

Het extrapiramidale locomotorisch stelsel is het gedeelte van de hersenen die de zenuwen die verantwoordelijk zijn voor de coördinerende beweging bevat. Wanneer hoge niveaus van neurotransmitters in de hersenen schade aan deze zenuwen veroorzaken, het resultaat mogelijk onvrijwillige spiercontracties en tremoren, of oncontroleerbare schudden die meestal optreedt in de handen. Andere extrapiramidale symptomen zijn stijfheid van de spieren, die in een masker-achtige gelaatsuitdrukking resulteren kan, en kwijlen.

Ophthalmoplegia

Ophthalmoplegia is zwakte of verlamming van de spieren waarmee oog beweging. In geval van overdosering Antidepressivum, wordt het veroorzaakt door schade aan de zenuwen die de spieren van het oog. Omdat de zenuwen Stuur geen juiste signalen naar controle die de spieren van het oog, de ogen zijn niet in staat om te bewegen samen, waardoor dubbele visie.

Vangsten

Een beslag is een tijdelijke storing van de elektrische activiteit in de hersenen die in een soort hersenen dysfunctie resulteert. Een overdosis van Antidepressivum medicatie veroorzaakt een ernstige gebrek aan evenwicht van chemische stoffen in de hersenen die leiden een aanval tot kan. In een studie gepubliceerd in het American Journal of Emergency Medicine, de vangsten door overdosis patiënten ervaren de meeste waren tonic-klonische aanvallen (ook bekend als grand mal aanvallen omdat ze invloed hebben op het hele lichaam) die minder dan twee minuten duurde en zonder de hulp van anti-convulsive medicijnen verdwenen.

Coma

Coma is een toestand van aanhoudende bewusteloosheid en wordt vaak aangeduid als een vegetatieve toestand. Patiënten in een coma leven maar hebben verloren hun hogere hersenfuncties en daarom niet interactief werken met of reageren op hun omgeving. Coma geïnduceerd door een overdosis van cyclische Antidepressivum medicijnen meestal worden opgelost binnen de 24u, volgens "Essentials of spoedeisende geneeskunde."


gerelateerde artikelen