Sinaasappelen kunt afvallen?

January 25

Sinaasappelen kunt afvallen?

Of u nu op zoek bent om te verliezen vijf pond of 50, moet u verbranden meer calorieën dan je eet elke dag om vet te verbranden. Een tekort van 500 calorieën dagelijkse middelen verliest u ongeveer één pond vet per week. De voedende inhoud en lage calorie-graaf van sinaasappelen ondersteunt gewichtsverlies, en hun natuurlijke suiker biedt een schuld-vrije manier voor u om te voldoen aan uw zoete tand. Echter, moet u nog steeds te volgen van een evenwichtige, calorie-gecontroleerd dieet en lichaamsbeweging regelmatig om gewicht te verliezen. Met andere woorden, tellen niet op sinaasappelen als een wondermiddel voor vet verlies.

Low-Cal goedheid

Ondanks hun zoete smaak zijn sinaasappelen relatief laag in calorieën, die helpt u bij het maken van een calorie-tekort. Een hele Valencia sinaasappel bevat slechts 59 calorieën, terwijl een hele navel oranje 69 calorieën biedt. Een kopje van Valencia secties bevat 88 calorieën en een gelijkwaardige portie navel secties bevat 81. Meeste van deze calorieën afkomstig uit de vrucht van natuurlijke suiker--een bron van energie voor je spieren en hersenen--terwijl een kleine hoeveelheid van het eiwitgehalte van de vrucht komt.

Gevuld met Fiber

Sinaasappelen helpen bij gewichtscontrole wegens hun gehalte van voedingsvezels. Fiber helpt uw eetlust te controleren. Het zwelt met water en houdt voedsel in uw maag voor meer na een maaltijd, zodat je full voor meer na het eten voelt. De rol van vezel in gewichtsverlies vereist meer studie, verklaart het Linus Pauling Instituut, maar mensen die vezelrijk dieet volgen zijn doorgaans slankere, zijn minder waarschijnlijk te winnen gewicht en neiging om te eten minder calorieën dan degenen die lage-fiber dieet volgen. Een oranje Valencia biedt 3 gram vezels, 12 procent van de dagelijkse behoefte aan vrouwen en 8 procent voor mannen. Navels bieden iets meer, bij 3.6 gram vezels per oranje.

Eten van sinaasappelen, PB overslaan

Als u op zoek bent om gewicht te verliezen, zorg ervoor dat u snack op geheel of versneden sinaasappelen in plaats van het drinken van sinaasappelsap. PB is hoog in calorieën vergeleken met sinaasappelen; elk kopje bevat 112 calorieën, bijna tweemaal zoveel calorieën als een hele oranje. Gewoon schakelen van een kopje sinaasappelsap in een oranje elke dag bespaart u tot 19,345 calorieën jaarlijks--het equivalent van 5,5 pond van vet. PB is ook minder waarschijnlijk te houden u tevreden dan een hele oranje, omdat het ontbreekt aan voedingsvezels.

Dieet-vriendelijke portie Tips

Als je je verveelt met gewone peren, creatief en sinaasappelen in dieet-vriendelijke recepten gebruiken. Een spinazie salade met oranje secties, top of gesneden sinaasappelen combineren met gesneden venkel en gooi ze in een vinaigrette van olijfolie voor een zoete en bevredigend salade. Gezonde "creamsicle" smoothies maken door pitloze oranje segmenten, non-fat melk, vetvrije Griekse yoghurt en lijnzaad van de grond te mengen. Voor een voeding-boost, voegt u een bolletje vanille-smaak eiwit poeder.


gerelateerde artikelen