Wat zijn de behandelingen voor acnelittekens rollen?

April 25

Wat zijn de behandelingen voor acnelittekens rollen?

Rollende acnelittekens optreden wanneer bands van weefsel in diepere structuren van het huidoppervlak en tussen het oppervlak van de huid ontwikkelt. De bands trekken op de huid, het creëren van een zichtbare "rollende" effect. Deze littekens kunnen ook meer merkbaar naarmate we ouder worden. Gelukkig zijn er behandelingen voor het rollen van littekens die kunnen worden uitgevoerd door dermatologen om te herstellen van de huid glad oppervlak.

Chirurgie

Subcutane insnijding is een chirurgie gebruikt voor de behandeling van rollende acnelittekens. Volgens de website van huidverzorging artsen, wordt een chirurgische sonde gebruikt voor het scheiden van het littekenweefsel van de huid. Bloed zal vormen onder het litteken en helpen om het te verhogen tot het huidoppervlak tot zelfs het uit. Meerdere behandelingen kunnen worden verlangd, en kneuzingen kan blijken voor een week of twee na de operatie. Subcutane insnijding wordt vaak gecombineerd met resurfacing behandelingen.

Laser Resurfacing

Laser resurfacing met ablatieve lasers verwijdert de bovenste lagen van de huid terwijl de verwarming van de sublagen. Nieuwe huid dan formulieren in plaats daarvan. Deze behandeling laat zichtbare wonden waarvoor uitvaltijd voor genezing. Huid zorg artsen verslag mensen hebben continue verbeteringen gezien in de tijd na de behandeling voor maximaal 18 maanden. Meerdere behandelingen kunnen worden verlangd, en uw dermatoloog kan combineren laser resurfacing met een andere behandeling.

Chemische peeling

Chemische peelings zijn een andere vorm van resurfacing. Een chemische stof, meestal een soort zuur, wordt toegepast op het huidgebied, en verschillende chemische stoffen zal bieden verschillende niveaus van behandeling in de huid. Na de behandeling, je huid zal peel en nieuwe huid verschijnt binnen maximaal 14 dagen. Uitvaltijd kan worden verlangd voor diepere schillen. Follow-up zorg is belangrijk bij een chemische peeling en uw dermatoloog zal u instrueren met passende stappen te volgen.

Dermabrasie

Dermabrasie is ook een vorm van resurfacing en wordt vaak uitgevoerd in een chirurgische centrum. Een elektrische instrument met roterende draadborstels zal weg schrapen op het huidoppervlak. Een wond wordt overgelaten zodat nieuwe huid te groeien in zijn plaats. Maximaal twee weken downtime kan worden verlangd, en resultaten zal blijven om over enkele maanden te tonen. Roodheid en zwelling mag gedurende deze tijd aanwezig zijn.

Vergroting van het

De vergroting is de injectie van vulstoffen onder het litteken te verhogen tot het huidoppervlak. Vulstoffen zijn meestal gemaakt van verschillende vormen van collageen of vet van de patiënt. Augmentatie is een tijdelijke oplossing die vaak behandelingen elke zes maanden of langer vereist. Nieuwe vulstoffen geteste hele tijd voor de toegenomen lengte van effect.


gerelateerde artikelen