Is het mogelijk aan te scherpen de huid met elastische Body Wrap?

April 8

Body wraps scherpen de huid door drogen en spoelen van het lichaam van toxines, volgens "Cosmetische Dermatologie: beginselen en praktijk." Hoewel de effecten van de omslag van het lichaam zijn niet permanent, kunnen zij dramatische, gebruik te maken van het lichaam loopt perfect te gebruiken wanneer je opgeblazen gevoel of moet slechts een paar duim om te passen in een speciale outfit krimpen. Vanwege de dehydraterend aard van het gebruik van body wraps, maar wordt het aangeraden dat u raadplegen uw arts voorafgaand aan het gebruiken van een body-wrap, volgens "Foundations Hoofdverpleegkundige."

Stap 1

Mix twee kopjes gedroogde zeewier met twee kwart gallons gedistilleerd water in een emmer. Volgens het "Handboek van Dermatologie: een praktische handleiding," is zeewier het favoriete ingrediƫnt bij het maken van een lichaam laten teruglopen als gevolg van haar neiging tot subcutane vezels stimuleren en het verminderen van de vochtretentie.

Stap 2

Plaats de elastische verbanden in de emmer met het mengsel van zeewier. De hoeveelheid elastische verbanden die u nodig heeft is gebaseerd op het bedrag van de oppervlakte van je lichaam. De meeste mensen hebben 15 elastische zwachtels, volgens "Braun-Falco's Dermatologie," Hoewel sommige mensen zullen moeten meer of minder op basis van hun lichaamsgrootte.

Stap 3

Laat de elastische verbanden te genieten in het zeewier oplossing gedurende ten minste 30 minuten zodat de elastische verbanden te verzadigd raken met de oplossing.

Stap 4

Plaats de handdoek op de grond en veranderen in je zwembroek. Verwijder een van de elastische zwachtels uit de emmer en wikkel het rond een van je benen, je enkel vanaf en werken tot aan je knie. De omslag moet zonder speling past, maar je moet kunnen comfortabel passen twee vingers tussen uw huid en de wrap, volgens "Cosmetische Dermatologie: beginselen en praktijk."

Stap 5

Wikkel een tweede elastische bandage van je andere been, begint op je enkel en eindigt op je knie. Wikkel een ander verband van uw knie aan uw heup, overlappende van het begin van het verband dat zal betrekking hebben op uw dij met degene die betrekking heeft op uw kalf. Herhaal deze procedure totdat u hebt verpakt elastische verbond van je romp. Vervolgens wikkel pleisters op je armen.

Stap 6

Don een PVC training pak, die kan worden gevonden bij een sportwinkel. Ontspan in het pak voor een uur, waarin het lichaam voldoende tijd om te absorberen de zeewier-oplossing en laat het overtollige vocht, volgens "Braun-Falco's Dermatologie." Slokje water terwijl rusten in het PVC training pak om uitdroging te voorkomen.

Stap 7

Opstijgen het PVC training pak, verwijder de elastische zwachtels en neem een douche te wassen van de overtollige zeewier-oplossing.

Wat die u nodig hebt

  • Grote rollen met elastische verbanden
  • Grote veiligheidsspelden
  • Gedestilleerd water
  • Gedroogd zeewier
  • PVC training pak
  • Emmer
  • Badpak
  • Handdoek

gerelateerde artikelen