Wat gebeurt er als een tiener Skips School de allertijden?

August 3

Wat gebeurt er als een tiener Skips School de allertijden?

Het is frustrerend en schokkend om erachter te komen uw tiener heeft geweest Gehuppel naar school. Je bent niet alleen, omdat een studie van de Johns Hopkins meldt dat 15 procent van de studenten chronisch afwezig zijn. Niet alleen u weet niet waar uw tiener als ze niet in de klas is, maar ze wordt ook missen op belangrijke instructie als ze er niet. Cluing van uw tiener op de gevolgen van de klasse te graven kan helpen haar besluiten is het niet waard.

Arme rangen

Zelfs als uw tiener intelligent is en nieuw materiaal snel pakt, klasse overslaan betekent hij missen op nieuwe informatie. Dit maakt het moeilijk voor hem om te volgen wat er wordt onderwezen en huiswerk afmaken correct, wat zich vertaalt in de rangen uitglijden. Als zijn rangen druppel teveel, kan het resulteren in het herhalen van een rang voor het falende klassen, die slecht kunnen nadenken wanneer hij naar de Universiteit van toepassing is. Als u merkt dat uw tiener kwaliteiten zijn niet zo goed als normale of hij met zijn huiswerk worstelt, praten met ambtenaren op zijn school om ervoor te zorgen dat hij wordt weergegeven voor klasse op een regelmatige basis.

Ontbreken van een hoger onderwijs

Tieners die overslaan net 10 dagen van de school zijn 20 procent minder kans om het afstuderen van de middelbare school en 25 procent minder kans om te gaan studeren, rapporten geschoold, een non-profit gewijd aan het helpen van kinderen verbeteren hun toekomst. Veel tieners zijn verveeld door klas werk, zodat ze niet gaan. Ze kunnen ook het gevoel losgekoppeld van de schoolgemeenschap, waardoor het minder waarschijnlijk dat college een aantrekkelijke keuze in de toekomst zullen zijn. Het ontbreken van een college onderwijs maakt het moeilijk voor je tiener te werken naar een hoog-betaalt en bevredigende carrière.

Ouderlijk toezicht-sancties

In een poging om te houden ouders op de hoogte van de tieners die klasse, sommige scholen fijn overslaan hen wanneer hun kind sloten. Soms gaat de vergoeding naar de school, maar in sommige delen van het land, de sanctie wordt opgelegd door lokale wetshandhaving. Sommige steden en steden hebben zelfs de mogelijkheid van een gevangenisstraf opgelegd voor ouders wiens tieners overslaan teveel school, volgens een artikel van 2012 in US News en World Report. Deze stijve sancties helpen ontmoedigen tieners uit het overslaan van school en ouders verantwoordelijk voor het bijhouden van hun kinderen.

Misdaad

De meeste ouders hebben gehoord het oude gezegde over idle handen wordt de devil's workshop. Als uw tiener niet op school, de kans is groot dat ze dingen doet ze moet niet doen toenemen. Op hetzelfde moment, haar risico van slachtoffer van criminaliteit stijgt als ze niet in een veilige klas. Mist op teveel school heet spijbelen, die een misdrijf in sommige delen van het land, volgens de Texas Attorney General's website. Uw tiener zou kunnen worden verleid om te experimenteren met drugs of alcohol en de doelstelling van de predator van een kind zou kunnen worden als ze zich op haar eigen gedurende de dag.


gerelateerde artikelen