Running kan een maagzweer worden Act Up?

June 26

Running kan een maagzweer worden Act Up?

Een maagzweer is een pijnlijke open wond dat zich in uw maag, darmen of slokdarm voordoet. Zweren worden vaak veroorzaakt door een bacteriële infectie, maar stress of zure voedingsmiddelen kunnen ze verergeren. Oefening kan een manier om controle van zweren voor sommige mensen, maar het kan interfereren met genezing onder anderen. Praat met uw arts over de vraag of uw behandelplan te integreren in de lopende juiste.

Positie van ulcère

Zweren invloed op verschillende gebieden van uw spijsverteringskanaal, en de locatie van uw zweer kan een rol spelen bij of hardlopen wordt aanbevolen. Het is mogelijk dat u comfortabel uitgevoerd als de zweer in uw slokdarm, is omdat het gebied is niet teveel als u uitvoert verdrongen. Een zweer in de maag kan echter worden verergerd met lopen als gevolg van de motie van de activiteit. Uw arts waarschijnlijk zal adviseren nemen van het gemakkelijk als een run pijn op het gebied van uw Ulcus veroorzaakt. Anders lopen is niet waarschijnlijk een zweer alleen maar erger maken.

Intensiteit

Een lichte jog wellicht beter als een Ulcus dan een intens marathon-stijl lopende sessie geneest. Net als bij elke andere wond, kan druk naar het gebied een belemmering vormen voor genezing en verhogen van de pijn. Hetzelfde geldt met een maagzweer, die in wezen een interne open wond. Een beukende run die een uur of meer duurt kan genoeg druk uitoefenen op uw Ulcus dat u later zal lijden. Een eenvoudig uitvoeren die korter zal geven u de voordelen van oefening maar nemen minder van tol als u aan een maagzweer herstellen.

Comfort en Stress

Als u een maagzweer hebben maar voel me comfortabel met uw reguliere lopende routine, zal uw arts waarschijnlijk adviseren u te houden met haar. Als u een flare-up ondervindt en zijn in pijn of ervaren enige mate van misselijkheid of braken, kan het nemen van een pauze wordt uitgevoerd worden geadviseerd. Voor veel mensen, hardlopen is een uitlaatklep voor stress en kan helpen een zweer onder controle te houden. Luisteren naar uw lichamelijke signalen is de beste manier om te bepalen als vetersluiting omhoog uw sneakers een goed idee op een bepaalde dag is of een wandeling of rest een beter idee is.

Voordelen van het gebruik met een maagzweer

Voor mensen die lijden aan terugkerende zweren, uitgevoerd kan een effectieve manier om te voorkomen dat ze terugkeren. Een studie gepubliceerd in de "Western Journal of Medicine" in augustus 2000 meldt dat regelmatige fysieke activiteit een fysieke alternatief voor het voorkomen van maagzweren. Het onderzoek werd uitgevoerd op mannetjes op risico van intestinale ulcera, maar de resultaten zijn bemoedigend voor vrouwtjes en degenen die lijden aan andere soorten zweren, evenals.


gerelateerde artikelen