Wat zijn de voordelen van vitamine D met probiotica?

November 25

Wat zijn de voordelen van vitamine D met probiotica?

Veel mensen nemen voedingssupplementen om uit te breiden van de vitaminen en mineralen die mogelijk ontbreekt in hun dieet. Gebruik van vitamine D en probiotica steeg meer dan 25 procent tussen 2009 en 2010. Het National Institute of Health meldt dat de meeste Amerikanen zijn tekort aan vitamine D, die is gevonden in het zonlicht en zeer weinig voedingsmiddelen. Probiotica zijn levende micro-organismen die bijdragen tot het evenwicht van de goede bacteriën in het lichaam. Deze beide supplementen kunnen gunstige gezondheidseffecten hebben.

Huidaandoeningen

Huidaandoeningen, zoals eczeem en psoriasis, kunnen profiteren van vitamine D met probiotica. Een studie van de 2009 geleid door L. Niers in Wilhelmina Kinderziekenhuis van bleek dat kinderen van moeders die probiotica nam tijdens de zwangerschap lager risico op ontwikkeling van huidallergieën zoals eczeem.

Candida

Candida, ook wel genoemd candidiasis, is een overmatige groei van slechte bacteriën in het lichaam. Veel onaangename gezondheid symptomen, met inbegrip van frequente schimmelinfecties, kan worden veroorzaakt door Candida suiker cravings, vermoeidheid en gewichtstoename. Vitamine D en probiotica kunt corrigeren de balans van goede bacteriën in het lichaam, volgens de NIH, dat kan verminderen of elimineren van candida symptomen.

Intestinale gezondheid

Probiotica met vitamine D kan intestinale gezondheid ten goede komen en verlichten de symptomen van ziekten, zoals ziekte van Crohn, irritable bowel syndroom, volgens een studie. Het onderzoek, geleid door Jun zon aan de Universiteit van Rochester Medical Center, vond dat de vitamine D-receptor kan gepaard gaan met de ontwikkeling van chronisch darm omstandigheden.


gerelateerde artikelen