How to Build Muscle na een Sleeve Gastrectomie

July 18

How to Build Muscle na een Sleeve Gastrectomie

Het bereiken van spier na sleeve Gastrectomie chirurgie als een onmogelijke taak lijken kan, maar het kan worden gedaan. In veel gevallen zal het gewicht dat je als gevolg van de operatie verliest spieren die hebben ontwikkeld nadat die zoveel extra gewicht voor zo lang--een bekend verschijnsel in de zwaarlijvige onthullen. Lichte sterkte opleiding samen met een goede voeding kan helpen houden uw spieren strakker en in vorm, maar moet u uw arts raadplegen voordat u begint met elk type van oefeningsregime.

Verticale Sleeve Gastrectomie

Een verticale sleeve Gastrectomie is een bewerking die wordt uitgevoerd in gevallen van ernstige obesitas die heeft niet gereageerd om te oefenen en dieet. De chirurg verwijdert ongeveer 80 tot 85 procent van je maag tijdens de procedure, het resterende deel in de vorm van een kleine banaan achter te laten. Het is een laparoscopische procedure, waardoor dat de chirurg maakt gebruik van kleine incisies voor toegang tot uw maag, evenals een kleine camera een laparoscoop genoemd om hem te begeleiden tijdens de operatie. Een kleinere maag beperkt de hoeveelheid voedsel die kan worden gebruikt in één keer, helpt je voelt voller sneller.

Spieropbouw

Onmiddellijk na uw procedure, wordt u waarschijnlijk gevraagd zich te onthouden van inspannende activiteit voor vier tot zes weken. Na deze periode kunt u meestal na het krijgen van uw arts toestemming--gebruik van gewichten of door het uitvoeren van weerstand lichaamsoefeningen--opleiding beginnen. Begin met trainen met lichtere gewichten of het uitvoeren van oefeningen die u kunt uitvoeren voor ten minste één set van acht tot 12 herhalingen, elke. Werken elk van uw grote spiergroepen, met inbegrip van je rug, schouders, armen, benen en heupen. Je buik zachtjes te oefenen. Omdat u zal meest waarschijnlijk worden op een speciale vloeibare voeding voor enkele weken na de operatie, kan voel je je zwak in eerste. Vermijd duwen jezelf te hard de eerste weken en stop uitoefenen als u zich moe of zwak. Werk je weg tot een krachtiger trainingsschema geleidelijk over een periode van enkele weken.

Belang van voeding

Helpen om spier te bouwen, is gewoon een kwestie van je spieren werken niet. U moet de juiste voeding te geven uw spieren de juiste voedingsstoffen die ze nodig hebben om te groeien en functioneren. Een van de meest belangrijke dingen te hebben in uw dieet, met name na de operatie, is veel mager eiwit. Tofu, bonen, mager vlees en magere zuivelproducten zijn goede bronnen voor dit soort eiwit. Nauw samenwerken met uw diëtist om te helpen houden je energie. Haar van uw training schema mededelen en volg de adviezen die u worden gegeven. U kan ook worden geadviseerd om te nemen aanvult of eiwit shakes samen met uw normale dieet.

Overwegingen

Een van de grootste fouten die mensen na operatie, volgens de chirurgische specialisten van Murfreesboro maken, wacht te lang voordat u begint met oefenen. Een ding dat kan u helpen om gemotiveerd is voor het huren van een gecertificeerde personal trainer. Een trainer kunt maken van een gespecialiseerde training regime voor uw behoeften en houd een oogje op mogelijke schade. Naast krachttraining, kan een trainer u begeleiden bij het uitvoeren van cardiovasculaire oefeningen en een uitrekkend regime te houden u evenwichtig.


gerelateerde artikelen