Eten snoep geeft u Diabetes?

September 28

Eten snoep geeft u Diabetes?

Diabetes is een ziekte van het endocriene systeem. Er zijn drie hoofdtypen: type 1 of juveniele diabetes, typt u 2 of volwassen-onset diabetes en Zwangerschapsdiabetes, die tijdens de zwangerschap optreedt. Er zijn vele mythes en stukken van desinformatie als het gaat om begrip diabetes. Er zijn verschillende oorzaken en risicofactoren voor het ontwikkelen van diabetes, en soms gewoon één of meerdere dingen een rol spelen in de diagnose van de ziekte.

Obesitas

Eten snoep alleen betekent niet dat u diabetes, volgens de American Diabetes Association. Echter, als u overgewicht of obesitas en snoep eten, heb je een verhoogd risico voor het ontwikkelen van diabetes. Obesitas en overgewicht is een grote risicofactor voor het ontwikkelen van diabetes type 2. Met type 2 of volwassen-onset diabetes, je lichaam nog insuline kan maken maar de cellen beginnen te verwerpen van de insuline die je lichaam natuurlijk maakt. Wanneer dit gebeurt, glucose begint te bouwen in uw bloedbaan-dit is waar de diabetes kunt beginnen te doen schade aan uw interne organen. Mensen met type 2 diabetes die zwaarlijvig zijn momenteel ook met een groot risico voor hart-en vaatziekten. Minimaliseren van snoep en snoep en werken bij de extra ponden opstijgen kunt ontwikkelen type 2 diabetes verminderen of, als u reeds hebt, kunt u het goed beheren.

Genetica

Indien u genieten van het eten van snoep en snoep van tijd tot tijd, kan u nog steeds ontwikkelen diabetes, vooral als je een genetische aanleg, verklaart de American Diabetes Association. In sommige gevallen, diabetes, vooral type 1 of juveniele diabetes, kan worden getraceerd via uw genen. Als u een ouder of grootouder met type 1 diabetes had, is uw risico groter dan als familieleden nooit werden gediagnosticeerd met diabetes. Diabetes type 2 kan ook voortvloeien uit de genetica en bent u overgewicht, uw risico verhoogt. Naast genetische factoren, kunnen er andere oorzaken zoals geen borstvoeding als baby, vroeg op het eten van vast voedsel, wonen in een koude omgeving en hebben een virus als een kind.

Slechte gewoonten van het eten

Eten snoep, snoep en andere traktaties suiker beladen met mate mag geen afbreuk doen uw bloedsuikerspiegel op lange termijn. Als u deelnemen aan een ongezonde levensstijl die bewerkte voedingsmiddelen of minimale hoeveelheid groenten en fruit bevat, wordt u steeds meer uw risico voor type 2 diabetes. Dit is omdat slechte eetgewoonten, tot het gewicht van de winst – een van de grootste bijdragen tot diabetes type 2 leiden. Eten uit de Voedingsgroepen dagelijks, met inbegrip van magere eiwitten zoals bonen, kip en mager rundvlees. Groenten en fruit zijn even belangrijk. Magere zuivel, zoals kwark en yoghurt bevat calcium je lichaam nodig heeft en een goed substituut voor hoge-suiker en hoge koolhydraten ijs en smoothies.

Onbekende oorzaken

In sommige gevallen kunt u suikerziekte en niet over eventuele reeds bestaande risicofactoren. Behandeling houdt onder meer gezonde voeding keuzes die groene groenten, mager en vetarm vlees en zuivel omvatten en kleine porties van fruit. Uw arts kan het uitvoeren van tests zoals een A1C test, die bepaalt hoe uw lichaam heeft zijn reageren op bloedglucose in de afgelopen drie tot zes maanden. Een nuchtere bloedglucose test zal ook helpen bepalen welk type van diabetes hebt. Behandeling van dagelijkse insuline-injecties of bloedglucose verlagen van medicatie zal waarschijnlijk worden aanbevolen.


gerelateerde artikelen