Hoe te verwijderen van haren uit het gezicht van een vrouw met een gevoelige huid

February 19

Hoe te verwijderen van haren uit het gezicht van een vrouw met een gevoelige huid

Wanneer u gevoelige huid en gezichtshaar hebt, kan het pijnlijk en moeilijk te verwijderen. Scheren kan pijnlijke bulten, verlaten terwijl Waning kan laten uw huid gespoeld en geïrriteerd voor dagen. Zelfs pincet kan irriterend en pijnlijk zijn. In plaats daarvan, kunt u overwegen een ontharende room maakte speciaal voor de gevoelige huid op je gezicht. Het gemaakt van een formule van minder-irriterend, en aangezien het proces is vrijwel pijnloos, je zal niet het risico de pijn, roodheid en irritatie van andere technieken van gezichtshaar verwijderen.

Stap 1

Gebruik een ontharende room speciaal gemaakt voor de meer gevoelige huid op je gezicht. Sommige hardere formules kunnen worden gemaakt met de sulfide en irriterend zijn voor de gevoelige huid. In plaats daarvan zoekt een gezicht formule met thioglycolaat als de ontharende agent, Columbia University Health Services suggereert. Met behulp van het juiste type van formule gaat een lange weg bij het voorkomen van de roodheid en irritatie die uit gezichtshaar verwijderen komen kan.

Stap 2

Lees het label en de aanwijzingen zorgvuldig door voordat u de ontharende room, waarschuwt KidsHealth.org, een divisie van de Nemours-Stichting. Elk merk en type van ontharende room is anders. Sommige zijn sneller formules, die slechts drie of vier minuten duren, terwijl anderen zijn links op zes minuten. In het algemeen moet geen ontharende achterblijven op de huid gedurende 10 minuten of meer.

Stap 3

Strijk een dun laagje vaseline rond gebieden waar u niet verwijdert de haar of huid die gemakkelijk geïrriteerd kan raken. Bijvoorbeeld, als u ontharende room gebruikt om shapelier wenkbrauwen, Solliciteer vaseline op de haren die u houden wilt om te voorkomen dat een vreemde vorm. Solliciteer vaseline op je lippen, gebruikt u de ontharende room op je bovenlip.

Stap 4

De ontharende room gelden alleen voor de gebieden waar u wenst te verwijderen van haren. Ontharingsmiddelen crèmes werk door het loskoppelen van het haar uit de follikel en ontbinding van de wortel, zodat het kan worden weggeveegd. Dit is goed voor langduriger haarverwijdering, aangezien het haar wordt ontbonden in de hoofdmap in plaats van het bot wordt bezuinigd op het huidoppervlak zoals scheren. Zodra je hebt toegepast de crème, stel de timer in voor de tijdsduur die voorgeschreven op de verpakking.

Stap 5

NAT een washandje met warm water en veeg weg de ontharende room zodra uw tijd is om. Vermijd schrobben of gaan over dezelfde gebieden meerdere malen, omdat dit leiden ruwe, schrale huid tot kan. Zodra je klaar verwijderen van de haren met uw washandje, verspreid een dunne laag moisturizer over de nieuwe gladde gebieden van je gezicht voor de beste afwerking mogelijk.

Wat die u nodig hebt

  • Ontharende room
  • Wassen van de doek
  • Vochtinbrengende crème
  • Vaseline
  • Timer

gerelateerde artikelen