Trying to Get Lean met P90X Vs. waanzin

February 4

Weinig mensen hebben gezien een infomercial P90X of waanzin. Beiden zijn producten van de moedermaatschappij Beachbody, maar de trainer voor P90X is fitness expert Tony Horton, terwijl Shaun T krankzinnigheid leidt. P90X richt zich op het bouwen van mager spierweefsel met gewichtheffen en krachttraining. Krankzinnigheid probeert te bouwen van mager spierweefsel met intervaltraining, maar richt zich op het verbranden van vet en calorie├źn.

P90X verdeling

P90X is opgebouwd uit 12 DVD's ontworpen om u door een programma van 90 dagen. Zij behelzen de trainingen, een fitness-gids, een voedings-plan en een overzicht van het gehele systeem. Werkt u uit verschillende spiergroepen op verschillende dagen, en slip in enige tijd cardio en flexibiliteit. Het programma is opgesplitst in drie routines van de training, en bepaalde dvd's kunt schakelen. Het idee is om de spieren "verward" om u slanker te helpen.

Uitsplitsing van de waanzin

Waanzin wordt geleverd met 10 training dvd's, een voedings-plan, en een training kalender zodat kunt u uw voortgang bijhouden. De trainingen zijn voorzien van cardiovasculaire gebaseerde intervaltraining die zijn ontworpen om zware. Het programma duurt 60 dagen, en omvat zes dagen per week oefeningen. Je richten op hoge intensiteit intervaltraining, plyometrics en leer hoe u uw eigen lichaamsgewicht voor versterking. Het heeft opgezet toe in intensiteit van een maand naar de volgende.

P90X voors en tegens

Als u de trainingen en het voedings-plan te volgen, moet je de vetvrije u zoekt en nog sterker. Het ook ingesteld, zodat u pauzes tussen de oefeningen en werk in uw eigen tempo ondernemen kunt. Het nadeel is moet u uw dag rond een P90X training plannen. De meeste van de routines zijn ongeveer 60 minuten, maar sommigen gaan tot 90. U moet ook vrije gewichten, bands en een chin-up bar als u van plan bent om alles van de trainingen te doen.

Krankzinnigheid voors en tegens

Krankzinnigheid trainingen zijn gemiddeld 45 minuten, en hoeft u geen extra apparatuur. De instructeur geeft u boor sergeant-achtige aanmoediging tijdens elke oefening. Het nadeel is dat je merkt dat je adem zelfs tijdens de warming-up oefeningen. Er is weinig tijd tussen de oefeningen om uw adem, waardoor het moeilijk om tegemoet te komen aan uw eigen fitness-niveau te vangen. U moet sommige vet te verliezen als je het hele programma, maar met geen opheffing betrokken, u zal niet een spier toevoegen.

Waarschuwingen

U zult moeten om te praten met uw arts voordat u begint een van deze hoge intensiteit training. P90X richt zich op gewicht tillen, die weer op te verleden verwondingen rakelen kan. Krankzinnigheid is plan omvat sprongen en woordenstrijd bewegingen die zelfs de meest actieve persoon kunnen zijlijn. U zult ook moeten handhaven van een gezond dieet van groenten, fruit, gezonde koolhydraten en mager vlees om resultaten te krijgen vanuit beide programma.


gerelateerde artikelen