Activiteiten op het voorkomen van auto-ongelukken voor tieners

June 20

Activiteiten op het voorkomen van auto-ongelukken voor tieners

Als een ouder van een tiener is een van de meest gevreesde rites de passage het overhandigen van de sleutels. Zodra uw tiener achter het stuur is, kan u niet zeker dat hij wordt alle regels die u zo zorgvuldig aangelegd voor hem gehoorzamen. Gevoelens van onoverwinnelijkheid, groepsdruk, luiheid of afleiding kunnen leiden tot een ramp in het knipperen van een oog. Preventie van tiener ongevallen neemt activiteiten die uw kind niet snel zal vergeten.

Praat met uw tiener

Het lijkt te simpel om een segment, maar praten met uw tiener over veilig rijden is primordiaal voor succes, volgens het Center for Disease Control and Prevention. Wanneer je je kind rijlessen geven is een goed moment om te beginnen, maar noem het terloops op andere momenten, ook. Tijdens het ontbijt, terwijl je rijdt, krijgt uit voor een wandeling, of een andere one-on-one tijd u met uw tiener. Wijzend op het belang van de veiligheid en het maken van een gewoonte uit het zal helpen een basis voor uw tiener onafhankelijke rijden. Hij hoort meer dan u denkt.

Neem uw tiener uit onder alle weersomstandigheden

Vele tiener auto crashes optreden tijdens stormen, zon blikken of andere weer-gerelateerde evenementen, volgens de auto verzekering reus Geico. Zonder de ervaring achter haar zal uw kind waarschijnlijk onvoorbereid voor verraderlijke voorwaarden. Alleen praktijk zal helpen haar vaardigheden en kunnend kust naar een veilige stop in een parkeerplaats met u krijgt haar comfortabel met de acties die ze moet ondernemen op een besneeuwde weg. Ga over anti-blokkeersysteem remmen, stuurinrichting overcompensatie, en uw tiener eraan herinneren dat het is OK om trek over in extreme weersomstandigheden te wachten totdat het uit.

Een goed rolmodel

Als u vertel uw tiener niet te praten over de telefoon tijdens het rijden, maar je gesprekken halen, zal hij dat registreren en zet het in de veiligheidszone. Als u preken van rust achter het stuur maar schreeuwen en bij stuurprogramma's om je heen toeteren, zal hij waarschijnlijk uw gedrag imiteren. Als hij u rijden met een hand, het texting ziet, gehannes met de radio, of draaien om te praten met iemand in de auto, zal hij waarschijnlijk aannemen dat het een veilig gedrag. Immers, er niets gebeurd voor u. Aantonen van veilige rijtechnieken te allen tijde rond uw kind. Hij krijgt het bericht.

Stel duidelijke grenzen

Wanneer uw tiener klaar om te verjagen door haarzelf is, stel duidelijk grenzen voor haar telkens wanneer die ze in de auto stappen. Het opleggen van een avondklok van 9 of 10 p.m. totdat ze onafhankelijker ervaring krijgt, omdat veel crashes 's nachts gebeuren, volgens DriversEd.com. Beperk het aantal passagiers in haar auto omdat de kans op ongevallen toeneemt wanneer meer mensen langs rijden. Radio, mobiele telefoon gebruiken, voedsel en andere afleiding moeten worden niet toegestaan of minimaal gehouden. Ervoor zorgen dat uw kind is getting genoeg slaap voordat ze zich voor een reis opmaakt en bel de rit uit als het weer slecht is. Als deze regels zijn gebroken, follow-through met straf. Uw tiener moet weten dat ongeacht of ze door middel van levend gemaakt en ongedeerd ditmaal, de volgende keer dat ze niet zo gelukkig misschien.


gerelateerde artikelen