Hoe schoon een Shirt met handcrème & Aloë vlekken

October 10

Hoe schoon een Shirt met handcrème & Aloë vlekken

Lotion en Aloë vlekken op een shirt ziet er rampzalig, maar je hoeft niet te gooien van het shirt uit. Aloë is niet vet en meestal zal komen in de afwas. Lotion, is echter vaak op basis van olie, en de vlek zal waarschijnlijk moeten worden behandeld voor volledige verwijdering. Behandel het shirt onmiddellijk de grootste om succes te verzekeren in vlekken te verwijderen.

Stap 1

Schraap eventuele gobs van lotion of Aloë van het shirt met een boter mes. Wees voorzichtig bij het schrapen zodat de lotion en Aloë doen niet verder uitbreiden.

Stap 2

Breng een Wasserij voorbehandelingsplatformen product aan de gekleurde vlekken op het shirt. Laat het zitten voor een minuut.

Stap 3

Een paar druppels van zware vloeibaar wasmiddel toepassen op de plekken. Gebruik uw vingers om het wasmiddel in het weefsel.

Stap 4

Het shirt in het heetste water waarbinnen de stof wassen. Inspecteer het shirt voor eventuele sporen van de vlek onmiddellijk na het wassen.

Stap 5

Het shirt met chloor of zuurstof bleekmiddel wassen als geen sporen van de vlek blijven. Zuurstof bleekmiddel gebruiken voor gekleurde shirts of delicate materialen en chloor voor blanken en duurzame stoffen. Verwijzen naar het etiket op het bleekmiddel voor het specifieke bedrag te gebruiken volgens de grootte van de lading.

Tips

  • Voor hardnekkige vlekken, Stomerij vloeistof van toepassing op de achterkant van de gebrandschilderde gebied van het shirt. Lagen papier handdoeken neer om te absorberen de Stomerij vloeistof. Laat de Stomerij vloeistof droog op het shirt, dan spoel. Breng een Wasserij voorbehandelingsplatformen product en was zoals gewoonlijk.

Wat die u nodig hebt

  • Boter mes
  • Wasserij voorbehandelingsplatformen product
  • Zware vloeibaar wasmiddel
  • Chloor bleekmiddel of zuurstof bleekmiddel

gerelateerde artikelen