Vloer oefeningen ter verbetering van de circulatie en verminderen zwelling in het been

October 12

Vloer oefeningen ter verbetering van de circulatie en verminderen zwelling in het been

Zwelling gebeurt wanneer vloeistof in uw onderbenen zwembaden, volgens MayoClinic.com. Het is een veelvoorkomende bijwerking van de uitgaven te veel tijd op je voeten of achter uw bureau zit. Been zwelling kun ook een ernstige hart- of nierziekte stoornis, dus het is belangrijk dat uw arts beoordelen uw zwelling. Been oefeningen bijdragen tot verbetering van de circulatie, waardoor zwelling. Velen van hen kunnen gebeuren thuis, op uw vloer, zonder speciale apparatuur.

Enkel pompen

Enkel pompen zijn een van de eenvoudigste en meest effectieve manieren om verkeer aan de onderste ledematen. Ze kunnen thuis gedaan worden op de vloer of in een stoel op uw bureau op het werk. Om back hen, uitbreiden van uw been en uw tenen wijzen naar de vloer. Flex uw voet punt je tenen naar je lichaam. Herhaal de pomp enkel 10 tot 20 keer aan elke kant. Voer de oefeningen elk uur, adviseert van Ohio State University Medical Center.

Rek en Kicks

Hoogte helpt terug te keren gepoolde been vloeistof naar de rest van je lichaam, volgens MayoClinic.com. Van een verhoogde positie, kunt u het uitvoeren van elementaire been stukken om te helpen gemak zwelling. Ga op uw rug liggen en ondersteuning van uw hoofd en nek met een kussen. Plaats genoeg kussens onder je benen dat u hen verheffen boven je hart. Rust in deze verhoogde positie voor een paar minuten om te beginnen met het verminderen van de zwelling. Vervolgens beginnen uitvoeren van lichte rekoefeningen. Til je benen in de lucht een tegelijk, zo ver als je kunt, tot je een lichte rek voelt. Buig je voeten op de enkels te versterken het stretch. Houd de stretch voor een paar minuten en je been te rusten. Herhaal op het andere been. Na uitrekken, beginnen met zachte kicks te doen door te verhogen en verlagen van je benen. Beide benen op het zelfde tijdstip of alternatieve benen lift. Plaatsvervanger kicks en strekt zich voor 20 minuten.

Wandelen

Om het even welk uitoefenen dat gebruik je benen ook zwelling helpen kunnen doordat omloop, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. De Ohio State University Medical Center wijst erop dat wandelen een effectieve manier is om uw beenspieren gebruiken en afnemen van de zwelling. Neem een pauze van de vergadering ooit uur rond uw huis te lopen. Gebruik zo veel vloeroppervlak mogelijk lopen oefeningen uitvoeren. Een wandeling-fit oefening DVD te overwegen als u combineren met het huis lopen willen zou te verminderen zwelling met wandelen voor fitness.


gerelateerde artikelen