Rauwe groente sap voor diabetici

August 15

Rauwe groente sap voor diabetici

Een gezonde voeding is belangrijk bij het beheren van uw diabetes, en groenten zijn essentieel in een evenwichtige diabetes dieet. Rijk aan vitaminen, mineralen en voedingsvezels, maar laag in calorieën en koolhydraten, groenten maken een uitstekende diabetes-vriendelijke menu-optie. SAP fruit is een aanvaardbaar alternatief aan eten ze hele.

Basics

Rauwe groente sap voor diabetici

De American Diabetes Association raadt aan dat u ten minste drie tot vijf porties van nonstarchy groenten dagelijks consumeren. Een enkele portie rauwe, hele groenten is 1 kopje en een portie groente sap is 1/2 kopje. Nonstarchy groenten hebben een lage glycemische index en bevatten weinig koolhydraten. Dit betekent dat zij niet zal leiden tot een plotselinge piek in uw bloedglucose. Nonstarchy groenten helpen bevorderen van gezonde en stabiele bloedsuikerspiegel. Houd echter in gedachten dat verwerking dreigt toe te nemen van een levensmiddel de glycemische index, zodat groentesap een hogere glycemische index dan hele groenten wellicht zal.

SAP

Rauwe groente sap voor diabetici

SAP is een goede manier om te voldoen aan uw dagelijkse aanbevolen inname van groenten, vooral als je niet voor de smaak van groenten schelen. Groenten en fruit kunnen samen worden juiced voor een SAP dat fruit smaakt, maar biedt ook de voordelen van groenten. Groentesap bevat geen bijna net zoveel vezels als hele groente; veel van de vezel in groenten komt uit de huid en zaden, vaak worden geëlimineerd tijdens het maken van SAP. Zo houden hele groenten eten, ook.

Groene bladgroenten

Rauwe groente sap voor diabetici

Donker groene bladgroenten rang als superfoods met de American Diabetes Association. Dus probeer groenten zoals spinazie, loofgroenten en boerenkool opnemen in uw sappen. Voorbereiding van een SAP van spinazie, komkommer, BLEEKSELDERIJ, worteltjes en groene appel. Een andere optie is het maken van SAP Boerenkool met selderij en ananas of wortelen met kiwi. Of probeer een SAP met bieten, spinazie, boerenkool, sla, wortelen en rode appel. Probeer voor een groentesap doet niet onder meer, fruit, SAP, spinazie, kool, wortelen, broccoli en groene paprika.

Tomaten

Rauwe groente sap voor diabetici

Tomaten, een ander diabetes superfood, werken uitstekend als sappen. Probeer voorbereiding van een SAP met tomaten, groene paprika, selderij, gember en knoflook. Een andere optie is het SAP van tomaten met romaine sla, komkommer en selderij. Of probeer het SAP van de tomaten met courgette, wortelen en asperges. Voorbereiding van een SAP van tomaten, bieten en verse citroen. Voor tomaat groente sap dat fruit bevat, kunt u proberen combinatie van de tomaat, bloed oranje, aardbeien, selder en wortelen.


gerelateerde artikelen