Top dingen om te doen in Bellefonte, PA

August 28

Top dingen om te doen in Bellefonte, PA

Enkel 10 mijlen van de Penn State voetbalveld, nog werelden apart, ligt "Centraal Pennsylvania Victoriaanse geheim"--het architectonisch ruime stad van Bellefonte. Krachtige mannen van de 19e eeuw, met inbegrip van ijzer en kalksteen magnaten, advocaten en zeven Amerikaanse presidenten, Bellefonte verfilmd in een industrieel en beleidsmatig broeinest van haar dag. Veel van de oude charme van de stad en de onroerend goed bewaard zijn gebleven liefdevol, maken een plek vol gastvrijheid van het Victoriaanse tijdperk.

Talleyrand Park

Beginnen uw verkenning van Bellefonte met een bezoek aan Talleyrand Park. Het goed onderhouden buitengedeelte zijn zet langs de oevers van de Spring Creek, dus breng wat paneermeel te voeden de eenden en een camera voor schilderachtige snapshots. Een prieel neemt centrumstadium, en locals komen er gratis concerten op zondagavond in de zomer. Maar smeedijzeren zitbanken, picknicktafels, loopbruggen, een eetbare tuin en een sculptuur tuin maken het park een populaire plaats verzamelen op elk moment van het jaar. Als u van plan uw bezoek rechts, kunt u genieten van een aantal beurzen en festivals, met inbegrip van de Big Spring Festival het derde weekend in mei; de Bellefonte Children's Fair in juni; de beurs van de Arts and Crafts Bellefonte in augustus; en de Fall Festival en Halloween Parade gehouden in eind oktober.

Bellefonte Victoriaanse kerst

Bellefonte echt vitrines zijn magische kwaliteiten tijdens het tweede weekend in December, wanneer de jaarlijkse Bellefonte Victoriaanse kerst evenement een explosie uit het verleden levert. Huizen en centrum van gebouwen zijn ingericht voor de vakantie, terwijl het kaarslicht carolers zwerven de lanen en paarden getrokken buggy's nemen bezoekers door het dorp Zebu. Ontbijt met Santa, een peperkoek huis wedstrijd, historische huis tours, livemuziek, kunsten en ambachten shows, een versierde boom-display en een Victoriaanse thee partij toevoegen aan de festiviteiten.

Bellefonte historische spoorweg maatschappij

Spoorweg buffs en renners die panoramisch uitzicht op het schilderachtige platteland waarderen kunnen hop aan boord van de trein van de gerestaureerde auto's hoffelijkheid van de all-vrijwilliger Bellefonte historische spoorweg maatschappij (bellefontetrain.org). Twee jaarlijkse excursies, één in oktober en de Santa Express in December, lopen meer dan 70 mijl van track. De fall gebladerte reis naar Tyrone biedt adembenemend uitzicht op de vallei van de Bald Eagle en Mount Nittany, en heeft een overstap op een streekmuseum. Extra bestemmingen omvatten Curtin dorp aan Eagle Ironworks historische Site, Sayers Dam, de Hawbaker-groeve en het schilderachtige dorp van Lemont.

Spring Creek

Bellefonte is een hit met geschiedenis buffs en de thee-en-beschuitbollen menigte, lokt het dorp ook vissers tot haar overvloedige visgronden. Spring Creek, bekend om haar grote bruine forel, wind door de stad. In 2009, leden van PaFlyFish, een organisatie van Pennsylvania vliegvissen, gekozen Bellefonte als de beste vliegvissen stad in Pennsylvania. Twee zijrivieren van de productieve, berg-fed kalksteen toevoegen koud water aan de kreek in de buurt van Bellefonte, waardoor het een top plek voor gelicentieerde hengelaars. Overige waterwegen, met inbegrip van nabijgelegen Fishing Creek, Spruce Creek, Penns Creek en de Little Juniata River, samen met winkels, restaurants en accommodatie, toevoegen aan Bellefonte de reputatie als een toonaangevende bestemming van de visserij.


gerelateerde artikelen