Kunt u blijven oefening met een uitloper van het bot?

December 9

Kunt u blijven oefening met een uitloper van het bot?

De uitloper van een bot is een benige groei die kan worden weergegeven langs de rand van een bone. Ook bekend als osteophyten, bot sporen altijd veroorzaken geen pijn. Echter wanneer zij op gewrichten die tegen elkaar, je voet of uw rug vormen wrijven, kunnen ze plaatsen extra druk op je zenuwen, wat resulteert in pijn en ongemak, vooral wanneer u de oefening omdat je meer druk op je botten zetten.

Complicaties

Bot sporen kunnen nog ingewikkelder te maken een voorwaarde omdat ze meestal het resultaat van een andere aandoening. Bijvoorbeeld wanneer uw ligamenten als gevolg van artrose verslijten, probeert het lichaam te repareren zelf door de groeiende een uitloper van het bot. Andere voorwaarden die leiden bot sporen tot kunnen omvatten Spondolysis of Spinale stenose, met betrekking tot degeneratie van de schijven in de wervelkolom. Plantaire fasciitis, wanneer uw bindweefsel in de hiel en voet geïrriteerd raakt, kan ook leiden tot bot sporen te ontwikkelen. Deze voorwaarden kunnen uw verkeer mogelijkheden, die kunnen maken het moeilijker om te oefenen en kunnen vergen kiezen alleen low-impact activiteiten voor oefening, zoals fietsen, wandelen, zwemmen of met behulp van een elliptische machine beperken.

Diagnose

Als u zenuwpijn die kan worden gerelateerd aan een uitloper van het bot ondervindt, Raadpleeg uw arts. Hij kan een lichamelijk onderzoek uitvoeren en imaging scant om bot sporen te testen. Als u zijn gediagnosticeerd met een uitloper van het bot, vraag uw arts als het zou kunnen het gevolg van complicerende factoren zijn. Ook vragen als dit moet veranderen de manier waarop die u oefenen. Bijvoorbeeld, een uitloper van het been in de knie die aangeeft artrose kan betekenen dat u moet opnieuw onderzoeken hoge impact activiteiten zoals uw per voetbalniveau of sprints, die te veel druk op uw gewrichten kunnen plaatsen.

Behandeling

Als je een bot uitloper ervaring, kan het beste te nemen van een korte rustperiode van oefening voor het verlichten van de druk en de ontsteking op het gebied van de uitloper bot zijn. Een tot twee weken opstijgen. Gedurende deze tijd, anti-inflammatoire medicatie nemen en ijs van het getroffen gebied drie keer per dag gedurende 10 tot 15 minuten. U wilt wellicht zachte oefeningen om het behoud van flexibiliteit uitvoeren. Opwarmen met een vijf minuten durende wandeling, en vervolgens strek je grote spiergroepen, speciale aandacht te besteden aan waar u de bone spur ervaren. Dit kan helpen verlichten van de mate waarin de bot spur op je zenuwen persen.

Waarschuwing

Soms bot sporen kunnen uit het bot afbreken en reizen naar de voering van een gewricht. Wanneer deze worden ingesloten, treedt u vergrendeling van het gewricht met oefening, zoals een knie of elleboog vergrendeling. Dit kan gevaarlijk zijn voor uw trainingsschema omdat uw gezamenlijke sloten tijdens het tillen van een gewicht, met behulp van een loopband of op het speelveld, u een verhoogd risico op letsel bent. Als u dit probleem ondervindt, zie uw arts onmiddellijk te verhelpen van het probleem.


gerelateerde artikelen