Natuurlijke manieren om het verhogen van de zuurstof in het bloed

October 10

Natuurlijke manieren om het verhogen van de zuurstof in het bloed

Omdat de cellen niet voldoende zuurstof voor meer dan een paar minuten per keer opslaan, moet het lichaam een gestage aanvoer van zuurstof uit het milieu. Verschillende natuurlijke methoden van verhoging van de zuurstofniveaus van de in het bloed helpen u de effecten van lage zuurstofniveaus voorkomen en uw gezondheid te verbeteren.

Oefening

Zuurstofniveaus verhogen tijdens de oefening te wijten aan een fysiologische respons gecontroleerd door de hersenen. De medulla besturingselementen ademhalingsfrequentie tijdens vele activiteiten, met inbegrip van slapen, oefening en het eten. Tijdens de oefening branden de cellen zuurstof sneller dan ze doen terwijl in rust. Zoals kooldioxide niveaus te verhogen, verhoogt de hersenen de ademhalingsfrequentie van het lichaam meer zuurstof naar de cellen.

Het consumeren van antioxidanten

Antioxidanten eten kan het lichaam meer zuurstof om efficiënt te gebruiken zodat het de bloedbaan in de juiste hoeveelheden treedt. Antioxidanten zijn vitamine A, vitamine C, vitamine E en co-enzym Q10. Voorbeelden van antioxidant-rijke voedingsmiddelen zijn bosbessen, veenbessen, rode kidney bonen, artisjokharten, aardbeien, pruimen en bramen, volgens Dr. Ben Kim, een chiropractor in Ontario, Canada.

Krijgen van frisse lucht

Koolmonoxide en fluoride interfereren met de hoeveelheid zuurstof het lichaam neemt en verzendt naar de bloedbaan. Frisse lucht, waar mogelijk, met name in gebieden vrij van gas dampen, emissies van voertuigen en andere chemische stoffen krijgen.

Het consumeren van essentiële vetzuren

Essentiële vetzuren zoals vitamine F verhogen de hoeveelheid zuurstof die het hemoglobine gehalte in de bloedsomloop kan dragen. Het lichaam kan niet produceren de essentiële vetzuren linolzuur en alpha-linoleenzuur, dus je moet eten van de levensmiddelen die deze stoffen bevatten. De George Mateljan Foundation meldt saffloerolie, zonnebloemolie, canola-olie en zonnebloem olie linolzuur bevatten. Goede bronnen van alpha-linolzuur zijn sojabonen, walnoten en flaxseeds.

Adem goed

De Universiteit van Missouri-Kansas City meldt dat verkeerde ademhaling bloed zuurstofniveaus met 20 procent verminderen kan. Ondiepe ademhaling vermindert ook de hoeveelheid zuurstof in de bloedbaan vervoerd. Verbeter uw bloed zuurstofniveaus door het uitvoeren van diep-ademhalingsoefeningen. Deze oefeningen verhogen van de energie, het reinigen van de longen en verhogen de hoeveelheid zuurstof in het bloed.

Vermijd Drugs & Alcohol

Alcohol en drugs beïnvloeden het zuurstofgehalte in het bloed als gevolg van de oxidatieve proces gebruikt verwijderen deze stoffen uit het lichaam te metaboliseren. Vermijd het drinken van alcohol of drugs gebruiken om te voorkomen dat schadelijke gevolgen voor uw weefsels en organen.


gerelateerde artikelen