De beste Longboards voor beginners

September 28

De beste Longboards voor beginners

Overzicht

Als u wilt surfen op u moet kunnen vangen van de Golf. Dit is het makkelijkste wanneer op een surfplank die geschikt is voor uw vaardigheid niveau, grootte en water voorwaarden. Longboards zijn breder, langer en geven u meer stabiliteit, waardoor het makkelijker om te vangen van de Golf. Dit maakt het kiezen van een longboard een gemakkelijker keuze om te leren surfen. Vastberadenheid, praktijk en de juiste Raad van bestuur zal u helpen vangen golven en leren de kunst van surfen.

Longboard Sizing

Uw inzet, uw lengte, gewicht en atletisch vermogen zal bepalen welke bestuur is geschikt voor u. Typische beginner platen zijn meer dan 9 voet lang, ongeveer 24 inch breed en meer dan 3 duim dik. Bij het selecteren van een bord, overwegen de lengte, de dikte en de breedte. Grotere platen gemakkelijker te vangen van de golven. Langer, breder, zijn dikker planken gemakkelijker te peddel, stabieler maar langzamer om te zetten. Kortere, dunnere planken zijn veel moeilijker te peddelen en sneller te schakelen. Niet alle longboards zijn geschikt voor beginners. Longboards die prestaties planken zijn zal worden dunner en krijgen een grotere rocker. Deze platen zullen gemakkelijker te schakelen maar moeilijker te peddelen.

Schuim en Soft-Top Longboards

Soft-top en schuim surfplanken zijn uitstekende keuzes voor beginners. Schuim platen zijn gemaakt van zachte, samengeperst schuim en hebben flexibele vinnen, zachte rails en een gladde bodem. Als eerste leren vallen, hebt u minder kans wordt verwond door de Raad van bestuur als het is zacht. Schuim platen zijn perfect voor het berijden van white water en golven met kleine gezichten; Als de grootte van de Golf groeit, zal de Raad van bestuur worden langzaam en reageert in bochten. Een soft-top board is een hybride tussen een schuim van bestuur en een harde surfplank van glasvezel. Het dek, oftewel de bovenkant van het bord, is schuim, en de bodem is polyester of epoxy. Het bestuur onder en fin setup zijn hogere prestaties, maar nog steeds beschikken over dezelfde stabiliteit en het gemak van een schuim van bestuur peddelen. De instelling van de fin is meestal twee plus één: twee kleine kant beten met een grotere center fin die onderling verwisselbaar zijn. Deze platen zijn niet zo vergevingsgezind als trof tijdens het surfen als gevolg van de harde rails en vinnen.

Glasvezel en Epoxy Longboards

Er zijn voor de gevorderde beginner, handvormige harde platen beschikbaar. Sommige beginners krijgen een steile het leren kromme met een harde bord als gevolg van peddelen en stabiliteit. Een harde longboard is zwaarder, hard en meedogenloos en kan pijn doen wanneer het raakt. Harde platen zijn gemaakt van polyester of epoxy. Glasvezel surfplanken zijn gemaakt van polyurethaan schuim leeg bedekt met glasvezel, maken van de Raad van bestuur, zwaarder en kwetsbaarder. Epoxy surfplanken een uitgebreide polystyreen (EPS) schuim gebruiken leeg bedekt met epoxy glas, waardoor het bestuur lichter, meer veerkrachtige en duurzaam.


gerelateerde artikelen