Hoe maak je je eigen Low-Fat pindakaas

September 27

Hoe maak je je eigen Low-Fat pindakaas

Pindakaas is een gezond en veelzijdig voedingsmiddel dat kan worden genoten op Eetcafé, gebruikt in de keuken of verspreid op een traditionele pindakaas sandwich. Hoewel de meeste mensen potten van verwerkte pindakaas van het voedsel op te slaan kopen, is het verrassend snel en eenvoudig je eigen te maken. Als een toegevoegde bonus, wanneer u uw eigen pindakaas, u sparen geld en hebben meer controle over wat er in, dus u ervoor zorgen kunt dat uw pindakaas is enkel de manier u bevalt.

Deze instructies maakt ongeveer 12 porties van gezonde, vetarme pindakaas. Elke portie is 2 tbsp. en bevat ongeveer 115 calorieën, 5 g eiwit en 9 g vet. Dit recept maakt gebruik van canola-olie, die is relatief laag in vet en bevat onverzadigde vetten, terwijl andere pindakaas recepten gebruik arachideolie.

Hoe maak je gladde laag vetgehalte pindakaas

Stap 1

Meng de pinda's en canola olie samen in uw keukenmachine.

Stap 2

Meng de ingrediënten samen in uw keukenmachine totdat het mengsel erg glad is.

Stap 3

Verwijderen pindakaas uit de keukenmachine en het is klaar voor u om te eten. Overdracht van om het even welk extra aan uw hersluitbare container voor later.

Hoe maak je dikke laag vetgehalte pindakaas

Stap 1

Gereserveerd ¼ kopje van uw 1½ kopje pinda's.

Stap 2

Mix-olie en rest van pinda's samen in uw keukenmachine totdat het mengsel erg glad is.

Stap 3

De hele pinda's toevoegen in het glad mengsel in uw keukenmachine.

Stap 4

Roer de pinda's tot ze gelijkmatig verdeeld zijn in de pindakaas en schakel de keukenmachine voor een paar seconden om te schakelen de hele pinda's in brokken weer in.

Stap 5

Verwijder de chunky pindakaas uit uw keukenmachine en het is klaar voor u om te eten. Overdracht van om het even welk extra aan uw hersluitbare container.

Waarschuwingen

  • Veel mensen zijn zeer allergisch voor pinda's. Dienen uw pindakaas niet aan iedereen die mogelijk een allergie hebben. Zorg ervoor dat u uw handen wassen en alle koken gebruiksvoorwerpen en apparaten die u gebruikt te maken van de pindakaas heel goed met zeep, zoals allergische mensen kunnen reacties zelfs tot de voedingsmiddelen die het zelfde ding zoals pindakaas hebben aangeraakt hebben.

Tips

  • Uw pindakaas zou moeten duren ongeveer twee weken. Het opslaan in een verzegelde container in uw koelkast, van licht, warmte en vochtigheid zodat het blijft zo vers mogelijk.

Wat die u nodig hebt

  • 1½ kopje ongezouten geroosterde pinda 's
  • 1 tbsp. canola-olie
  • Keukenmachine
  • Kom
  • Lepel
  • Hersluitbare opslagcontainer

gerelateerde artikelen