Welke kruiden zou u niet moeten nemen terwijl nemen Xanax?

September 24

Welke kruiden zou u niet moeten nemen terwijl nemen Xanax?

Alprazolam, Xanax, firmanaam wordt voorgeschreven voor de behandeling van angst en paniek stoornissen. De website Centraal Psych verslagen die Xanax was dat de nummer één psychiatrische drug in de Verenigde Staten in 2009, met meer dan 44 miljoen voorschriften met betrekking tot het geneesmiddel voorgeschreven geschreven dat jaar. Neemt u van Xanax, zou u moeten vermijden nemen van kruiden die kunnen interfereren met de prestaties van de drug, of schadelijke bijwerkingen veroorzaken.

Melkdistel

Neemt u de kruidenmiddel melkdistel, meest gebruikte ter bescherming van de lever, zou u moeten vermijden Xanax nemen op hetzelfde moment. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, wordt melkdistel afgebroken door de dezelfde lever enzymen die Xanax breken. Zowel Xanax en melk distel nemen op hetzelfde moment kan beperken de doeltreffendheid van de drug.

Kava Kava

Kava kava (Piper methysticum) wordt gezegd dat het bevorderen van ontspanning en angst te verlichten. Verkrijgbaar in thee, tabletten of tincturen, is het ook gepromoot als een remedie voor slapeloosheid. Vermijd kava kava te nemen als u ook Xanax, zoals het kruid de effecten van Xanax vergroten kan. De Universiteit van Maryland Medical Center waarschuwt tegen het nemen van een dosering van kava kava zonder toezicht van een arts--met of zonder Xanax--omdat sommige mensen hebben geleden leverschade verschuldigd gebruik van deze remedie.

Valeriaan

Het kruid Valeriaan heeft een mild kalmerend effect en wordt soms beschouwd als een remedie voor slapeloosheid of ter bevordering van de algemene ontspanning. U kunt het kopen van Valeriaan in thee, capsules of tincturen. Omdat Valeriaan een kalmerend middel is, kon het de kalmerende effecten van Xanax vergroten als het kruid en de drug worden samengeteld. Dit kan verlies van bewustzijn of zelfs de dood leiden en onderdrukken van de ademhaling.

St. Janskruid

St. Janskruid is aangeprezen als een kruidenmiddel voor depressie. Wanneer gecombineerd met Xanax, kan St. Janskruid verhogen de kalmerende effecten van Xanax.


gerelateerde artikelen