Wat Is Citrimax Carnitine chroom?

October 14

Wat Is Citrimax Carnitine chroom?

Citrimax, carnitine en chroom zijn stoffen die vaak worden gebruikt, hetzij afzonderlijk of in combinatie als gewicht loss supplementen. Terwijl de drie in vele opzichten verschillen--een is afgeleid van een Aziatische groenten, een is een aminozuur en een mineraal is een--voorstanders van alle drie beweren dat suppletie met deze voedingsstoffen kunnen veranderen uw metabolisme, verminderen van uw eetlust en gewichtsverlies stimuleren. Critici wijzen op het feit dat de FDA Citrimax, carnitine of chroom als veilige en betrouwbare gewicht verlies aids niet heeft goedgekeurd.

Citrimax

Citrimax is de merknaam voor hydroxycitric zuur, of HCA, een stof die gewonnen uit de schil van de gedroogde inheemse Zuidoost Aziatische groenten, Garcinia cambogia. Volgens voeding overzichten, is deze gemalen gedroogde vruchten in de Aziatische cultuur gebruikt als een manier om de eetlust onderdrukken en veroorzaken verzadiging. HCA wordt verondersteld te remmen de werking van het enzym ATP-citraat lyase, een essentieel onderdeel in de omzetting van koolhydraten naar vet. Citrimax wordt gedacht veroorzaken deze koolhydraten kunnen worden opgeslagen in de spieren als glycogeen, en verhoogde glycogeen niveaus in het lichaam worden verondersteld om eetlust te onderdrukken. Studies gerapporteerd in het tijdschrift "Nutrition Research" blijkt dat HCA kan verhogen de hoeveelheid serotonine in de hersenen; van de neurotransmitter concentratie wordt beschouwd als omgekeerd verhouding tot uw eetlust en cravings voor suiker--de meer circulerende serotonine, hoe minder je voelt de behoefte om te eten.

Carnitine

Carnitine is het aminozuur ook bekend als L-carnitine, en een van haar belangrijkste taken is ter vergemakkelijking van de overgang van vet moleculen in de mitochondriën van de cel waar het vet wordt gebruikt om energie te leveren voor cellulaire metabolisme. Vanwege de carnitine verbinding met metabolisme, voorstanders geloven dat gebruik van de stof als een voedingssupplement je een boost in energie, help geven kan u vet snel en efficiënter verbranden en u langer uitoefenen zonder pijn kunt, omdat het wordt ook verondersteld te helpen verminderen van melkzuur niveaus in cellen. NutraSanus meldt dat carnitine suppletie is ook gedacht te worden aangesloten op een verminderde risico van het ontwikkelen van complicaties bij mensen die lijden aan hart-en vaatziekten.

Chroom

Net als Citrimax en carnitine, wordt chroom gebruikt als hulp bij afslanken. De meest voorkomende vorm van chroom in voedingssupplementen is als chroompicolinaat, een gemakkelijk verteerd en geabsorbeerd verbinding die uit de minerale chroom bestaat en een samengestelde Picolinezuur zuur genoemd. Chromium Picolinaat wordt gedacht te bevorderen van de functie van insuline, met name--onderdrukken van honger--cravings voor koolhydraten en je stofwisseling versnellen. Het is ook verondersteld te zijn essentieel voor een gezonde hormoonhuishouding en te helpen verminderen van zowel de cholesterol en de bloeddruk niveaus.

Combinatie supplementen

Citrimax, carnitine en chroom zijn vaak samen in voedingssupplementen die de vorm van gewichtsverlies pillen of drankjes aannemen. Bijvoorbeeld, een dergelijk product, de lijn gewoon passen van wat de makers als "calorie-verbranding" dranken noemen, alle drie verbindingen adverteert als belangrijke ingrediënten, gecombineerd aan geven u een maximale metabole boost terwijl het helpen u afvallen en krijgen meer mager spiermassa. Andere goederen, zoals die verkocht door Max lichaam supplementen, combineren ongeveer 200 mg chroompicolinaat, 1.500 mg Citrimax en 500 mg carnitine samen met andere vitamines en mineralen dacht ter stimulering van gewichtsverlies.

Overwegingen

Zowel de FDA en de Office van de voedingssupplementen tak van de National Institutes of Health adviseren tegen het gebruik van niet-goedgekeurde supplementen zoals Citrimax, carnitine of chroom, aangezien er niet voldoende studies te garanderen van hun zuiverheid, de veiligheid of de doeltreffendheid. Raadpleeg uw arts voordat u een van deze producten-- of een product waarin alle drie samen--. Als u wilt gebruiken een van de drie en beginnen te ervaren van bijwerkingen zoals braken, ernstige hoofdpijn, diarree, een toename van uw hartslag, slapeloosheid, netelroos, onverklaarbare zwelling of ademhalingsproblemen, gebruik van de producten onmiddellijk te staken en medische hulp inroepen.


gerelateerde artikelen