Spotten & misselijkheid na een Ab Workout

November 7

Als je hebt ervaren spotten en misselijkheid na een training die uw buikspieren aan te spannen gericht, is er waarschijnlijk geen reden tot bezorgdheid. Spotting tijdens de oefening--vooral intense oefening--komt vaak bij vrouwen, met name vlak voor hun periodes. Bovendien een aantal moeilijk maag crunches te doen kan leiden tot gevoelens van misselijkheid.

Oorzaken spotten

Veel vrouwen ervaren spotten net voordat hun periodes. Bij sommige vrouwen, kunnen het harde trainingen leiden tot abnormale bloeden, volgens FitSugar. Sommige vrouwen ervaren ook spotten op de middelpunten in hun menstruele cyclus, wanneer ze je eisprong. Als uw spotten en misselijkheid treedt op bij één van deze twee keer, is het normale probalby.

Oorzaken van misselijkheid

Geloof het of niet, is het ook niet ongebruikelijk om te ervaren misselijkheid terwijl u uw buikspieren werkt. Volgens ««««de Military.com, kan u waarschijnlijk verwijten reisziekte voor uw misselijkheid. Als u ab oefeningen, zoals crunches maag, uit te voeren kunt u eigenlijk uw hoofd genoeg dat u beginnen te voelen, duizelig en misselijk--klassieke tekenen van reisziekte drummen.

Oplossingen

Voorkom spotten en misselijkheid na een ab workout, bezuinigen op de intensiteit van uw training, vooral tijdens de tijden in de maand wanneer u bent meer kans om te ervaren van deze voorwaarden. Houd er ook je focus op een specifieke plek in de hemel of op het plafond als u maag crunches uitvoert. Dit zal minimaliseren gedrang die misselijkheid kan brengen.

Overwegingen

Het is mogelijk dat spotten en misselijkheid na uw workouts ab zou een teken zijn van zwangerschap. Als dit een mogelijkheid is, neem een zwangerschapstest uit die reden voor uw symptomen te sluiten. Bovendien, als uw spotten en misselijkheid verergeren of voor meer dan een paar dagen blijven, Raadpleeg uw arts voor een volledige checkup.


gerelateerde artikelen