Wandelroutes in Cumberland State Forest, Virginia

October 19

Spanning van meer dan 16.000 hectare in Centraal Virginia, zijn de heuvelachtige bossen van Cumberland State Forest (dof.virginia.gov) voornaamste gebied om te wandelen, jacht, visvangst, wild kijken en picknicken. Cumberland State Forest heeft twee grote wandelpaden, die optellen tot meer dan 30 mijl en doorkruisen van een verscheidenheid van ruig terrein. Bear Creek State Park (dcr.virginia.gov), die is gekoppeld aan het bos staat door de 14-mile Cumberland staat Forest Multiuse Trail, naburige heeft ook een uitgebreid parcours systeem.

Cumberland staat bospad Multiuse

Cumberland staat bospad Multiuse vormt een lus van de 14-mijl door het zuidelijk deel van het bos staat passing kort door Bear Creek State Park. Het wandelen oppervlak varieert van vuil op het gravel als de winden van de trail door dichte bossen en rustige velden, overschrijding van de druppelen wateren van Rock punt Creek langs de weg. De route is gemarkeerd met blauwe blazes, en kunt u de route in het midden van de bosbouw Cumberland boszicht onderweg. Naast wandelen, het parcours staat ook open voor mountainbiken en paardrijden, maar een staat forest-gebruik vergunning is vereist voor fietsen en paardrijden. Vergunningen zijn beschikbaar via de Virginia departement of Forestry.

Willis River Trail

De 16-mijl Willis River Trail volgt de lengte van de Cumberland State Forest van Noord tot Zuid, schaduwrijke langs veel van zijn lengte door dichte stands van hickory, eiken en grenen. Als je geluk hebt, kan u ter plaatse Witstaarthert, wilde kalkoenen en allerlei andere wilde dieren langs de weg. Deze rustige, stille tocht is gesloten voor alle andere doeleinden dan wandelen en het gematigde terrein met witte blazes ter gelegenheid van haar cursus omvat. De Zuid-route is het Winston picknick merengebied vlak bij Oak Hill Road, en de Noord route bereikbaar vanaf de parkeerplaats aan het eind van Warner Forest Road.

Bear Creek State Park Trails

Daaromheen bijna volledig Cumberland State Forest, heeft Bear Creek State Park verschillende gemakkelijk te gematigde wandelpaden voor iedereen die liever een kortere en minder vermoeiende wandeling. Opties omvatten de 1.5-mile Lakeside Trail, die betrekking heeft op matige terrein door de bossen en waterrijke gebieden rond Bear Creek Lake. Een grote beaver dam is zichtbaar vanaf de trail en kunt u tegenkomen ook schildpadden en diverse amfibieƫn die vanaf het meer omhoog hebben gezworven. Als u doen een beetje vissen willen zou, kunt u overwegen de 0,7-mijl Coyote Trail, die leidt tot een platform van de vissen aan het meer op Bear Creek Lake waar u bass, bluegill en andere soorten vangen kunt. Huidige is Virginia visserij een licentie vereist.

Overwegingen

Cumberland State Forest is open het hele jaar door, hoewel toegang kan niet altijd worden gegarandeerd in het geval van ernstige winterweer. Jacht is toegestaan in het bos staat, zodat wandelaars zouden worden geadviseerd om te dragen Oranje tijdens de jacht seizoenen. Drinkwater is over het algemeen niet beschikbaar langs staat bossen paden, dus zorg ervoor om genoeg met u. Kleding in lagen om te bereiden voor de wijzigen weer, een paar comfortabele en duurzame schoenen dragen, en nooit verrekend in het bos zonder eerste iemand vertellen waar u bent.


gerelateerde artikelen