Kruiden voor Tinnitus

October 16

Kruiden voor Tinnitus

Tinnitus is een beltoon, bruisende, brullende, fluitende of sissende geluid in één of beide oren. Tinnitus is een symptoom van een onderliggend probleem, zoals oor schade, verlies van het gehoor of bloedsomloop stoornis. Soms artsen kunnen vinden en behandelen van het onderliggende probleem en de storingen te elimineren, maar volgens de Mayo Clinic, in veel gevallen de exacte oorzaak is niet gevonden. Medicijnen kunnen de symptomen te verminderen en helpen de patiënt omgaan met het geluid, maar ze vervelende bijwerkingen kunnen hebben. Kruiden kunnen een veiliger en rustiger alternatief voor het behandelen van de symptomen die gepaard gaan met tinnitus.

Black cohosh

Black cohosh (Cimicifuga racemosa, Actaea racemosa) is een populaire kruid voor de behandeling van premenstruele en menopauze aandoeningen, zoals pijn en kramp. Het is ook nuttig voor pijn geassocieerd met reuma, artritis en neuralgie. In de publicatie van November 2006, "Black Cohosh (Actaea racemosa): een geannoteerde bibliografie," de auteurs vermelden dat de Duitse Commissie E---benoemd door de Duitse Minister van volksgezondheid in 1978 te herzien kruidenpreparaten---black cohosh heeft goedgekeurd als een behandeling voor tinnitus. Black cohosh is een vasodilatory, een kruid dat perifeer bloedstroom verhoogt. Dit kan helpen met een van de oorzaken van tinnitus bekend als de ziekte van Meniere, een innerlijke oor aandoening waarvoor vaatverwijdende medicijnen zijn voorgeschreven voor decennia, volgens gezondheid inzicht.

Ginkgo biloba

Kruiden voor Tinnitus

Ginkgo biloba (Ginkgo biloba) is effectief bij de behandeling van centrale en perifere circulatie aandoeningen, vooral wanneer ze zijn gerelateerd aan problemen zoals geheugenverlies, duizeligheid en verlies van concentratie. Kruidkundige David Hoffmann, verklaart in zijn boek van 2003, "Medische fytotherapie: de wetenschap en praktijk van kruidengeneeskunde," dat ginkgo nuttig kan zijn voor innerlijke oor problemen, zoals tinnitus, die gerelateerd zijn aan Vasculaire verstoringen. Een studie in de uitgave van mei 2002 van het "International Journal of klinische farmacologie en Therapeutics" gevonden van een reductie in geluid volume en daalde van verlies van het gehoor bij patiënten met chronische tinnitus die onderging tien dagen van intraveneuze ginkgo, gevolgd door 12 weken van ginkgo oraal in te nemen.

Rehmannia

Rehmannia (Rehmannia glutinosa), ook bekend als sheng di huang, is een fundamentele kruid in de traditionele Chinese geneeskunde. Het wordt gebruikt in China, Japan en Korea om tinnitus en verlies van het gehoor te behandelen. Een studie in 2007 de kwestie van het "Archief van medisch onderzoek" opgemerkt dat hoge niveaus van vrije radicalen een rol in de cellulaire schade in verband met tinnitus speelde. De onderzoekers vonden dat mondelinge antioxidant behandeling verminderd vrije radicalen en het waargenomen geluidsniveau bij patiënten met tinnitus. Deze studie uitgelegd hoe planten zoals rehmannia, die rijk aan antioxidanten zijn, symptomen van tinnitus kunnen beïnvloeden. Een studie in 2006 de kwestie van "The American Journal of Chinese Medicine" bleek dat een extract van de gestoomde wortels van rehmannia verhoogd het niveau van antioxidanten in auditieve cellen. Een soortgelijke studie gepubliceerd in oktober 2006 de kwestie van het "dagboek van etnofarmacologie," door een aantal van dezelfde auteurs, vond dat de hoge niveaus van antioxidanten in rehmannia uittreksel moest auditieve cellen een beschermende werking tegen schade.


gerelateerde artikelen