Huis remedie voor het verwijderen van genitale wratten

October 26

Genitale wratten worden veroorzaakt door een stam van het humaan papillomavirus, bekend als HPV, die een seksueel overdraagbare aandoening is, volgens "Sexually Transmitted Diseases." Genitale wratten vaak komen en gaan bij uitbraken, volgens "Women's gynaecologische gezondheid." Zowel mannen als vrouwen kunnen geïnfecteerd raken met HPV en ontwikkelen van genitale wratten, volgens "Stichtingen en Adult gezondheid verpleging." Hoewel home remedies beschikbaar voor genitale wratten zijn, mag huismiddeltjes niet worden gebruikt in plaats van medische zorg. Raadpleeg uw arts voorafgaand aan de behandeling van uw genitale wratten thuis.

Stap 1

2 tbsp. appel cider azijn met 2 tbsp. water verdunnen

Stap 2

Verzadigen een wattenstaafje met de verdunde appel cider azijn.

Stap 3

Schar de wattenstaafje op een enkele wrat en negeren de wattenstaafje. Een nieuwe wattenstaafje gebruiken voor elke wrat. Volgens het "Stichtingen en Adult gezondheid verpleging," kan hergebruik van het wattenstaafje verspreiden de HPV, maken de wratten vermenigvuldigen.

Stap 4

Blijven behandelen uw genitale wratten dagelijks met appel cider azijn totdat de wratten zwart en schurft. Volgens "Seksueel overdraagbare ziekten," zal de zuurgraad in de appel cider azijn verzwakken de HPV, veroorzaken de wratten te stoppen te reproduceren en de huid vormen de wratten, die de oorzaak voor de huid draaien zwart is Dead. Kort na de korsten vorm, de wratten zullen verdwijnen.

Wat die u nodig hebt

  • Katoenen wissers
  • Apple cider azijn

gerelateerde artikelen