Hillshire boerderijen weinig Smokies voedingswaarde-informatie

May 18

Hillshire boerderijen weinig Smokies voedingswaarde-informatie

Hillshire boerderij werd opgericht in 1934 en is nu eigendom van het voedingsbedrijf Sara Lee. Hillshire boerderij produceert gerookte worst en andere bewerkte vleeswaren. Een van de meest populaire producten is Lit'l Smokies Cocktail banden, die zijn miniatuur cocktail weenies met rundvlees, varkensvlees en Turkije gemaakt. Meerdere recepten voor deze worsten zijn beschikbaar op de website van de Hillshire-Farm, maar voordat u voor één voor één de volgende partij of de achterklep bereiken, zich bewust worden van de voeding effect.

Typen

De traditionele Lit'l Smokies worden gemaakt met rundvlees, varkensvlees en Turkije. Er zijn ook een all-rundvlees en een Turkije-versie beschikbaar. Lit'l Smokies zijn ook beschikbaar in cheddar smaak.

Calorieën en macronutriënten

Bijna alle van de Smokies Lit'l bevatten 160 calorieën voor vijf worst. De uitzondering is de versie van Turkije, die de helft die calorieën voor de dezelfde portie--80 calorieën voor vijf mini wieners. Vijf van de traditionele rundvlees of cheddar rassen hebben 14 g vet, met 5 g verzadigd vet. De Turkije-versie bevat slechts 4 g vet met 1,5 verzadigd vet. Alle Lit'l Smokies bevatten tussen de 7 en 8 g eiwit. De meeste versies bevatten 2 g koolhydraten, met uitzondering van Turkije Lit'l Smokies, waarin 4 g.

Natrium

Vijf van de worstjes bevatten tussen 480 mg, voor de Turkije, en 550 mg natrium. Het Institute of Medicine raadt beperken tot 1,5 g per dag, of 1.500 mg natrium. De grootte van de cocktail worstjes maakt het mogelijk dat u wilt eten meer dan één serveren en gemakkelijk overschrijding van deze natrium-aanbevelingen voor de dag.

Andere voeding overwegingen

Lit'l Smokies bevatten 1 tot 2 gram suiker per portie, in de vorm van toegevoegde glucosestroop. Traditionele Lit'l Smokies bieden 2 procent van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid calcium en 2 procent van ijzer. De smaak cheddar voorziet 4% van de RDA met calcium en 2 procent van vitamine A. De Turkije-versie biedt geen calcium, maar heeft van 6% van de ADH voor ijzer.

Additieven

Lit'l Smokies bevatten natriumnitriet en mononatriumglutamaat. Natriumnitriet is een ingrediënt dat verbetert de kleur van verwerkt vlees en wordt vaak gevonden in veel vleeswaren, worst en spek. Het centrum voor wetenschap in het algemeen belang, of CSPI, waarschuwt tegen het consumeren van nitrieten; Zij wijzen erop dat het toevoegingsmiddel links naar de ontwikkeling van diverse soorten kanker heeft. Mononatriumglutamaat, een aminozuur dat verbetert de smaak van voedsel, kan leiden tot hoofdpijn, misselijkheid, zwakte en brandende sensaties in de nek en de onderarmen in gevoelige mensen, ook notities CSPI.


gerelateerde artikelen