Cafeïnevrije koffie na maagomleiding

April 24

Cafeïnevrije koffie na maagomleiding

Maag-bypass, een type van chirurgie van het gewichtsverlies, helpt patiënten met morbide obesitas gewicht te verliezen, maar succes op lange termijn hangt af van voeding en levensstijl wijzigingen. Chirurgen richtsnoeren variëren tot op zekere hoogte, maar de meeste instrueren hun patiënten te drinken suikervrij, cafeïnevrij en carbonatatie-gratis vloeistoffen na de operatie. Sommige chirurgen toestaan hun patiënten te drinken cafeïnehoudende dranken na zes maanden, maar van uw eigen arts instructies precies.

Maag-Bypass

Patiënten met morbide obesitas voeren meer dan 100 extra ponden op hun lichaam, waardoor het risico van obesitas gerelateerde ziekten en aandoeningen zoals artrose, hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten, beroerte en bepaalde vormen van kanker te ontwikkelen. Gewicht verlies chirurgieprocedures helpen morbide zwaarlijvige individuen afvallen door het verkleinen van de maag, omleiding van het spijsverteringskanaal te blokkeren calorieën, of beide. Maag-bypass, een combinatie-procedure, de maag vermindert de grootte van een ei en creëert een spijsverteringsstelsel die deel van de dunne darm rondwegen.

Postoperatieve dieet beperkingen

Maag-bypass patiënten moeten veranderen de manier waarop ze eten om gewicht te verliezen en houden het gewichtsverlies. Aangezien u alleen kleine hoeveelheden voedsel tijdens een vergadering eten kunt, moet u zich concentreren op hoogwaardige eiwitten, produceren, hele granen en laag-vet zuivelproducten in plaats van uw zak te vullen met lege calorieën. U moet ook vermijden van levensmiddelen met een hoog in suiker en vet om te voorkomen dat de ontwikkeling van dumping syndroom, een aandoening die veroorzaakt misselijkheid, diarree en buik kramp kort nadat u een beledigende eten te nemen vitamine en minerale supplementen voor de rest van je leven. Tussen de maaltijden, moet je veel drinken van water en andere cafeïne-vrij, suikervrij, carbonatatie-vrije vloeistoffen Voorkom uitdroging.

Cafeïnevrije koffie na maagomleiding

Een overzicht van diëtisten werken met chirurgie van het gewichtsverlies patiënten bleek dat cafeïne algemeen werd opgenomen op de lijst van levensmiddelen dat patiënten werden geïnstrueerd om te vermijden, vertraging of consumeren met mate, volgens hoofdonderzoeker Linda Aills, R.D., in een artikel gepubliceerd in 2008 de kwestie van de "Operatie voor overgewicht en daarmee samenhangende ziekten." Aills wijst erop, echter dat chirurgen bezorgdheid over cafeïne irriterend het zakje van de maag, waardoor maagzweren of interfereren met de wondgenezing, worden niet ondersteund door onderzoek. Tenzij uw chirurg u gewone koffie drinken kunt, hoewel, moet u haar instructies en beperken van uw koffie-consumptie naar de cafeïnevrije versie.

Wat te verwachten

Als je de overstap van cafeïnehoudende koffie naar de decaf versie maakt, bereid je voor op de mogelijkheid van intrekking van de cafeïne. U zou sommige problemen regelen in uw dagelijkse routine, vooral als je niet gewend bent aan het functioneren zonder uw ochtend kopje koffie, en ook van hoofdpijn last misschien. U moet uw decaf koffie-consumptie na maagomleiding, evenals beperken. Terwijl het is veel lager in cafeïne dan normale koffie, bevat het nog steeds een kleine hoeveelheid cafeïne die uw gezondheid kan beïnvloeden.


gerelateerde artikelen