Kokos vlees & Diabetes voeding

February 14

Kokos vlees & Diabetes voeding

Kokos is onderdeel van de dagelijkse voeding van vele Pacific islanders voor duizenden jaren, en verschillende kokosnoot gebaseerde producten zijn nu beschikbaar in de VS om uw dieet te voorzien van een heerlijk exotisch tintje. Als u diabetes hebt, zijn koolhydraten de belangrijkste voeding factor om het te controleren. Uw koolhydraten bij elke maaltijd tellen is de beste manier om uw bloedsuikerspiegel onder controle te houden. Echter de meeste diabetes exchange lijsten bevatten geen kokos vlees en andere aanverwante producten en het moeilijk om te weten hoe de kokosnoot kan passen in uw diabetes dieet kan zijn.

Verse kokosnoot vlees

Een stuk verse kokosnoot vlees van ongeveer 2 bij 2 duim en ongeveer 1/2 inch dikke bevat 159 calorieën, 6.9 g koolhydraten en 4 g voedingsvezels. Wanneer het bijhouden van uw koolhydraatconsumptie met diabetes, kunt u aftrekken de voedingsvezels uit de totale koolhydraten om te bepalen van de beschikbare carb inhoud, ook wel netto koolhydraten, van een levensmiddel. In dit geval zou een klein stukje van de verse kokosnoot vlees 2.9 gram beschikbaar koolhydraten bevatten. Als je twee tot drie stukken die grootte eet, dubbele of drievoudige van het bedrag van koolhydraten. Gebruik beschikbaar koolhydraten wanneer het bijhouden van uw koolhydraatconsumptie, als zij een nauwkeuriger beeld geven van hoe uw voedingskeuzes uw bloedsuikerspiegel na de maaltijd beïnvloedt.

Dessicated Cocos

Ongezoete dessicated kokos vlees bevat 187 calorieën, 6,7 g koolhydraten en 4,6 g vezels per ounce, dat het equivalent van 2.1 g van beschikbare koolhydraten is. Het dezelfde serveren van gezoete dessicated kokos vlees levert 129 calorieën, 14,7 g koolhydraten en 2,8 g vezel, of ongeveer 11,9 gram koolhydraten beschikbaar. Stick met ongezoete kokosnoot producten vermijden makend uw bloedsuikerspiegel stijgen boven het wenselijk bereik te houden uw koolhydraatconsumptie binnen uw aanbevolen doelgroep.

Andere producten van de kokosnoot

Coconut water bevat 46 calorieën, 8,9 g koolhydraten en 2,6 g vezels per kop, of 6.3 g beschikbaar koolhydraten; ongezoete ingeblikte kokosmelk bevat 223 calorieën, koolhydraten 3,2 g en geen vezels per 1/2 kop; en ingeblikte, gezoete kokosnoot crème heeft 264 calorieën, 39.4 g koolhydraten en 0,1 g vezels per 1/4 kop. Vasthouden aan ongezoete kokosnoot producten en Bekijk de dienende grootte zodat uw koolhydraten binnen de doelstelling.

Kokos en vet

Hoewel kokos vlees kleine hoeveelheden koolhydraten bevat, zijn meeste diabetici bezorgd over het vetgehalte. Kokos is rijk aan verzadigd vet, maar het soort verzadigd vet erin is zeer verschillend van die gevonden in dierlijke producten. Heet grootste deel van het verzadigd vet gevonden in kokosolie laurinezuur, die niet is gekoppeld aan schadelijke wijzigingen in uw cholesterolgehalte van het bloed, noch lijkt het te worden betrokken bij de vorming van vetzuren opbouw in je slagaders. Bovendien, omdat de meeste van de vetzuren zijn middellange-keten triglyceriden, vormen ze een gemakkelijke bron van energie voor diabetici. Omdat diabetici gebrek aan insuline of resistent zijn tegen haar optreden, kan u moe en lusteloos voelen omdat je cellen zijn niet in staat voldoende energie te halen uit suiker. Door gebruik van kokosproducten, hebben uw cellen toegang tot een easy-to-use en effectieve bron van energie die vereist geen insuline, zegt Bruce Fife, kokosnoot expert en auteur van "De kokosolie wonder."


gerelateerde artikelen