Zijn er vitaminen die kinderen te kalmeren?

January 2

Zijn er vitaminen die kinderen te kalmeren?

Voor veel ouders vinden van veilige, is natuurlijke manieren hun kinderen om kalm te houden een prioriteit. Het maakt niet uit hoe geweldig uw kind is, zijn er altijd momenten wanneer spanning of angst ze onhandelbaar maakt. Gelukkig zijn er natuurlijke effectieve manieren om uw jonge geitjes de voedingsstoffen ze nodig hebben en houden hen op hetzelfde moment rust.

Magnesium

Uw kinderen moeten magnesium voor gezonde ontwikkeling, om te helpen hun enzym trajecten te werken en gemeenschappelijke aandoeningen zoals allergie├źn of astma. Volgens de Site van bindweefsel aandoening behoefte kinderen ook aan magnesium tekort van de aandacht en hyperactiviteit. Magnesium tekort is een van de belangrijkste oorzaken van hyperactiviteit bij kinderen en kan ook bijdragen tot slecht slapen. Een eenvoudige magnesium supplement kan helpen om uw kind kalmte te bewaren, hun aandacht te verhogen en hen om te rusten beter helpen.

Zink

Zink is volgens Food voor de hersenen, een gemeenschappelijk nutritionele defici├źntie onder hyperactieve kinderen. Zink tekort kan leiden tot problemen met denken en geestelijke verwerking, wat vervolgens tot meer angst leidt en handelt uit. Zink kunnen kalmerende voor kinderen zijn, zelfs als ze niet specifiek zijn gediagnosticeerd met ADHD of hyperactiviteit.

B-vitamines

Alle van de B-vitamines werken samen in uw lichaam te produceren een scala aan effecten op de gezondheid. Holistic gezondheidsonderwerpen beweert dat een van de meest betrouwbare effecten een afname van de angst en een toename van het gevoel van rust is. Dit is universeel voor kinderen en volwassenen. Interessant, B-vitaminen geven je ook meer energie, maar het is een rustige energie in plaats van een angstig of energie worden geliquideerd.

Vitamine E

Verbeterde Healing geeft aan dat vitamine E kan worden gebruikt om het systeem zo goed als het meer bekende gebruik als een antioxidant is rustig. Vitamine E kan worden gevonden in volle granen, eieren, melkproducten en rauwe vruchten en groenten.


gerelateerde artikelen