Een lijst van goede ouderlijke vaardigheden

April 18

Een lijst van goede ouderlijke vaardigheden

Overzicht

Ouderschap is niet gemakkelijk voor de beste, meest ervaren moeder of vader, want ieder kind zo verschillend is en omdat kinderen moeten voortdurend veranderen. Verstand werkt soms, maar kinderen niet altijd reageren op de drijfveren voor de volwassene. Hun emoties van het moment vaak rijden hun acties. U mei zitten kundig voor uw kind grootouders vragen wat te doen in bepaalde situaties, maar zij kunnen niet hebben de antwoorden. Met de steeds veranderende wereld en kwesties die grootouders nooit te maken gehad met, kan een lijst van vaardigheden om ouders beter te helpen nuttig zijn.

Consistentie graven

Eerlijk en stevige met discipline, maar altijd handelen uit liefde. Als u consequent uw reacties, zal uw kind altijd de grenzen herkennen. Zorg ervoor dat uw kinderen kennen de regels en wat u van hen verwachten gedrag. Zij moeten weten dat de gevolgen van hun acties.

Dagelijkse verzorging

Een goede ouder biedt voedingswaarde maaltijden voor haar kinderen, alsmede een veilige omgeving. Leer uw kinderen tot de goede hygiƫnische praktijk en andere dagelijkse leven activiteiten als ze groeien en ontwikkelen. Stel een normale bedtijd zodat uw kinderen voldoende rust krijgen. Neem ze mee naar de dokter of de tandarts voor preventieve medische zorg en hen genezen wanneer ze gewonde of zieke zijn te helpen.

Toon uw liefde

Verwacht niet dat uw kind gewoon weten dat je van hem houdt. Toon je gevoelens voortdurend door knuffelen, aanraken en hem te vertellen en doen van kleine dingen en dat hem gelukkig maakt. Wanneer hij hoge rangen en creatieve kunstprojecten thuis van school brengt, liefde zullen laten zien in je trots u deze weergeven op de koelkast of op uw bureau op het werk. Zorgen voor een positieve omgeving, en versterken van goed gedrag.

Levenslessen

Kinderen moeten leren hoe de juiste keuzes te maken. Achter uw kind staan, en bieden om te helpen met beslissingen, maar geleidelijk haar aanmoedigen om te maken hen op haar eigen. Als een ouder is een full-time baan, dat vraagt om herhaling en voortdurende herinnering. Uw kinderen beschermen tegen gevaarlijke websites, en leren ze de rode vlaggen op moet letten. Handhaven goede tafelmanieren en andere lessen die uw kinderen-functie in de samenleving helpen zal.

Verantwoording

Een sterke ouder leert zijn kinderen verantwoording. Kinderen moeten verantwoordelijkheid nemen voor hun daden door u te laten weten waar ze zijn, bezitten omhoog tot fouten, corrigeren van deze fouten en aanvaarden van de gevolgen voor hun daden. Huisregels moeten duidelijk worden vermeld en versterkt. Als uw kinderen u regels te volgen en haar verantwoordingsplicht ten aanzien ziet, zijn ze meer kans om uw voorbeeld te volgen.

Versterking van de verantwoordelijkheid

Leer uw kind verantwoordelijkheid door te geven haar wat binnen de familie-eenheid. Ze moet deelnemen aan familie klusjes. Ze moet opdagen voor familiefeesten en maaltijden. Benadrukken het belang van de voltooiing van huiswerk en studeren voor tests. Leer uw kind het belang van het helpen van anderen door vrijwilligerswerk.

Wederzijds Respect

Uw kinderen moeten anderen te allen tijde respecteren. Ze moeten begrijpen en respecteren van de waarde van de autoriteit, en ze moeten luisteren naar leraren en anderen in de kosten. Iedereen moet respect voor andermans meningen, rechten en eigendom. Een goed voorbeeld geven, en uw respect voor uw kind op dezelfde manier vertonen.

Levenslang leren

Kinderen zullen een hogere waarde plaats op onderwijs, als hun ouders doen. Heeft uw kind op school op tijd elke dag. Wanneer zij home informatie van school brengen, neem tijd om het te lezen. Als uw kind in school worstelt, kunt u haar helpen door helpen met huiswerk en contact met de leraar, indien nodig. Lezen met uw kind en belangrijke educatieve lessen leren wanneer kansen ontstaan. Uw kinderen deelnemen aan reizen naar de supermarkt door de invoering van hen die belast zijn met boodschappenlijstjes en een begroting. Toon het belang van inzicht wetenschap door middel van voeding, fitness en tuinieren.


gerelateerde artikelen