How to Lose Weight met een voedingsdeskundige

August 29

How to Lose Weight met een voedingsdeskundige

Het gebied van voeding is voortdurend in beweging. Zoals onderzoekers nieuw inzicht in wat is gezonde en wat is ongezonde ontdekken, is de veranderende wereld van voeding vaak moeilijk voor het publiek te begrijpen. Het gewicht controle-informatienetwerk Staten dat vanaf 2004, twee derde van alle volwassenen in de Verenigde Staten ofwel overgewicht of obesitas waren. Obesitas is nog steeds een groot probleem en op de top van dat, van het verschillende bedrijf advertenties uit gemengde berichten geven, zodat u weet misschien niet de beste manier om gewicht te verliezen. Als u wilt om gewicht te verliezen en je hebt geprobeerd om het te doen op uw eigen, kan een voedingsdeskundige helpen u om te begrijpen wat voor soort dieet zou het beste zijn voor u.

Stap 1

Bepaal wat voor soort voedingsdeskundige u wilt voldoen. Kunt u voeding advies van een geregistreerde diëtist, een degreed voedingsdeskundige of een gecertificeerde klinisch voedingsdeskundige. Volgens het Bureau of Labor Statistics vereisen geregistreerde diëtisten en voedingsdeskundigen degreed ten minste een Bachelor's degree in voeding. Gecertificeerde voedingsdeskundigen kunnen of wellicht niet een graad in voeding, maar door het nemen van lessen en het passeren van een test worden gecertificeerd.

Stap 2

Alles wat die je gedurende drie dagen in een dagboek voedsel eet opnemen. Het is essentieel dat je eerlijk zijn in al het voedsel dat je aten opschrijven en in de volledige bedragen die u aten. Als u niet eerlijk bent, zullen het moeilijker voor de voedingsdeskundige om u te helpen. Registreren voor twee weekdagen en een dag in het weekend, het exacte tijdstip dat u aten samen met alles wat u at en dronk.

Stap 3

Neem uw voedsel dagboek aan de voedingsdeskundige en vragen voor haar input op wat u zou kunnen hebben veranderd deze dagen zelfs om gezonder te maken. Het Bureau of Labor Statistics stelt dat voedingsdeskundigen u helpen kunnen door het analyseren van uw maaltijden. De voedingsdeskundige kan ook helpen door het opleiden van u over enkele van de voedingsmiddelen die u zijn eten maar mag niet, en sommige van de levensmiddelen die u eet niet maar moet proberen.

Stap 4

Vragen om een plan van de dieetmaaltijd monster, boodschappenlijst en recepten van uw voedingsdeskundige. Hij heeft overvloed van middelen aan u geven je helpen gewicht te verliezen, maar aangezien iedereen gemotiveerd is anders, moet u wellicht om hem te vragen voor het precies wat je wilt. Niet veronderstellen dat hij zal al uw maaltijden plan voor u, maar als je een maaltijd plan, hij kan willen maken. Volg de aanbevelingen van uw voedingsdeskundige ijverig en geduldig, als gezond gewicht verlies komt langzaam maar gestaag.

Stap 5

Uitoefenen ten minste vier dagen per week voor een minimum van 30 minuten per keer. Dieet is een essentiële factor in de vergelijking van gewicht verlies; Als u niet te oefenen, zal het een stuk moeilijker voor u om gewicht te verliezen. Uitoefening verbrandt calorieën en verhoogt je stofwisseling. Zoek een activiteit die je liefde, zoals dansen, zwemmen, joggen buiten, skaten, of zelfs surfen, en zo vaak mogelijk actief.

Wat die u nodig hebt

  • Voedsel dagboek

gerelateerde artikelen