Kunt u verminderen rimpels met amandel olie?

August 11

Kunt u verminderen rimpels met amandel olie?

Als een plaatselijke behandeling voor huid-smoothing terug amandelolie sporen het wortels helemaal naar oude China, Ayurvedische beoefenaars en Perzische scholen voor geneeskunde. Fast-forward naar de moderne tijd, en je zult zien dat schoonheid liefhebbers nog steeds op amandelolie--een all-natuurlijke en duurzame resource rekenen--om zacht en soepel en zelfs huid. Talrijke wetenschappelijke rapporten en schoonheid deskundigen klokkenspel in op deze eeuwenoude remedie anti-aging eigenschappen, met inbegrip van haar potentieel voor het verminderen van rimpels.

Krachtige eigenschappen

De natuurlijke bestanddelen van amandelolie huidvriendelijke voordelen bieden, leningen het eigenschappen die kunnen de verschijning van rimpels verminderen. Deze moer-afgeleide olie pakt veel anti-oxidanten, zoals vitamine E, die rimpels te bestrijden door het tegengaan van de afbraak van de collageenvezels van de huid. Ook beschikt de olie over omega-3 vetzuren--die aanmoedigen vocht, essentieel voor het vechten rimpels-- en huid-gebouw eiwitten. Als een verzachtend stof, kan amandelolie verbeteren totale teint en huid toon. Integratieve Health Coach Cinthia Torres merkt op dat de amandel-olie fijne lijntjes en Hanenpoten verlicht en het uiterlijk van de zakken onder de ogen en donkere kringen vermindert.

Studies van de huid

De anti-aging eigenschappen van amandelolie hebben gezet op de proef in wetenschappelijke studies. In 2007, de Journal van cosmetische dermatologie gemeld dat wanneer muizen werden blootgesteld aan UV-straling--een belangrijke oorzaak van huid schade en veroudering effecten zoals rimpels en ouderdomsvlekken--voor 12 weken, die behandeld met een actuele toepassing van amandelolie verging het beter dan die niet behandeld. De studie concludeert dat de olie is effectief "in het vertragen van het proces van de photoaging." Eveneens, een verslag 2010 gepubliceerd in complementaire therapieën in de klinische praktijk Staten dat "anekdotisch bewijs en klinische ervaringen" hoogtepunt amandel olie van anti-veroudert vermogen, die "glad en verjongt de huid."

Amandel olie aanbrengen

U kunt amandelolie toepassen rechtstreeks door het masseren van een paar druppels van de olie in uw huid, en gericht op rimpel-naar voren gebogen gebieden zoals de dunne huid rond de ogen, alvorens over te gaan in de nacht of alvorens uw make-up in de ochtend. Op deze manier fungeert de olie als een vochtinbrengende crème met anti-veroudert, huid-heldermakende kwaliteiten. Amandelolie fungeert ook als een effectieve manier te verwijderen van make-up en hydrateren van de handen, nagels en nagelriemen. Naast pure amandel olie, kunt u opnemen van fijn gemalen amandelen in zelfgemaakte anti-veroudert maskers of op premade cosmetica dat opneming van de stof, zoals rimpel crèmes, moisturizers, hand crèmes en cuticula conditioners, onder anderen.

Meer Beauty voordelen

Amandelolie de voordelen eindigen niet met anti-veroudert en rimpel reductie. De complementaire therapieën in de klinische praktijk het verslag wordt vastgesteld dat amandelolie heeft historisch gediend als een behandeling voor psoriasis en eczeem en dat anekdotisch en klinisch bewijs wijst naar zijn vermogen om te verminderen hypertrofische littekens. De olie bevordert volgens Torres, bloedcirculatie, waardoor het de potentie om striae vervagen. Als een haar-serum, amandelolie voorwaarden en hydrateert het haar, waardoor voor minder kroezen en meer glans.


gerelateerde artikelen