Kruiden om te helpen terugtrekking van Vicodin

August 14

Kruiden om te helpen terugtrekking van Vicodin

Vicodin is een krachtige recept narcotic gebruikt voor tijdelijke verlichting van ernstige pijn. Want het is hoogst verslavend, zijn nu drug verslaving herstel programma's zoals het centrum van de terugwinning van Spencer in Laguna Beach, Californië, gespecialiseerd in het behandelen van Vicodin verslaving. Als u met een dergelijke verslaving worstelt, proberen goede medische zorg. Terugtrekking kan leiden tot lichamelijke pijn, koud zweet, misselijkheid, duizeligheid of convulsies. Bepaalde kruiden en supplementen kunnen helpen gemak ontwenningsverschijnselen, maar Raadpleeg altijd uw arts voordat u probeert kruiden of andere natuurlijke therapie.

Passiebloem

Passiebloem is verspreid in Amerika en Europa. Traditioneel gebruikt door herbalists voor de behandeling van slapeloosheid, angst, hysterie en zelfs vangsten, heeft het natuurlijk kalmerende en kalmerende effecten. De Universiteit van Maryland Medical Center legt uit dat Passiebloem verhoogt niveaus van GABA in de hersenen, waardoor u meer ontspannen voelen. Zij citeert een studie die vond dat een remedie met Passiebloem effectiever was in het verlichten van angst bij patiënten in vergelijking met een placebo. Het kan worden gevonden in kruidenthee of vloeibare uittreksel vorm. Omdat er nog steeds gebrek aan wetenschappelijk bewijs ter ondersteuning van het gebruik ervan in de conventionele geneeskunde, neem contact op met uw gezondheidszorg beoefenaar voordat u Passiebloem gebruikt voor de behandeling van ontwenningsverschijnselen van Vicodin verslaving.

Skullcap

Skullcap is een ander rustgevend kruid gebruikt zoals Passiebloem voor de behandeling van nerveuze spanning, hysterie, pijn, evenals convulsies. Volgens de Clayton College van natuurlijke gezondheid kruid reference guide, wordt de plant ook aanbevolen voor alcohol en drug terugtrekking. Het is een natuurlijke pijnstiller en koorts reducer, anti-hypertensieve. Het wordt ook gebruikt door herbalists om te kalmeren de zenuwen verlichten van slapeloosheid, hoofdpijn te verlichten, behandeling van premenstrueel syndroom, epilepsie en alcoholisme. Het kan worden gevonden in capsule of vloeibare vorm. Hoewel kruiden zoals skullcap aloude zijn, altijd contact op met uw arts voordat u ze gebruikt in combinatie met conventionele medische behandelingen.

Valeriaan

Valeriaan is een populaire plant vaak gebruikt door herbalists voor de behandeling van angst en slapeloosheid. De Clayton College kruid gids merkt ook op dat er natuurlijk kalmerend, anti-convulsive, hypotensieve, tranquilizing en neurotrope of kalmerende naar de zenuwen. Het kan ook worden gebruikt om te behandelen hyperactiviteit, nervositeit, angst, pijn en symptomen van stress te verlichten. Het kan worden gevonden in kruidenthee, capsules of vloeibaar extract vorm. Hoewel de kruid-gids staat dat er geen bekende bijwerkingen zijn, is het nog steeds belangrijk om te controleren met uw gezondheidszorg beoefenaar voordat je probeert Valeriaan of kruiden remedies met Valeriaan. Vanwege de tranquilizing effecten, kan het de effecten van Vicodin of andere verdovende middelen verbeteren.


gerelateerde artikelen