Symptomen voordat een diabetische inbeslagneming

October 16

Diabetische vangsten kunnen gebeuren wanneer bloedsuikerspiegel te laag (hypoglykemie). Volgens de American Diabetes Association, kan hypoglykemie overkomen snel, diabetes, zelfs als haar diabetes onder goede controle. Lichamelijke symptomen kunnen voorafgaan aan een diabetische inbeslagneming, het aanbieden van een waarschuwing dat bloed suiker is gedaald tot een gevaarlijk niveau. Vroeg herkennen van de symptomen en het krijgen van directe medische interventie kunnen helpen voorkomen van diabetische vangsten en andere complicaties.

Lage bloedsuiker lezing

De American Academy of Family Physicians moedigt elke diabeticus hebben een openhartige discussie over aanvaardbaar bloedglucosespiegels met zijn arts, te controleren bloedsuikerspiegel op elk gewenst moment hypoglykemie symptomen optreden of ervan worden verdacht. Lage bloedsuiker die snel is niet omgekeerd kan leiden tot een waterval van extra complicaties en symptomen, die tot diabetische inbeslagneming leiden kunnen.

Onvast gevoel

Diabetici lijden aan hypoglykemie ontbreken genoeg suiker van het bloed naar de bewegingen van het lichaam van de brandstof en functies, wat resulteert in ongemakkelijke of moeilijk spiercontrole. Een gevoel van onbestendig, zwakte of hebben onhandige lichaamsbewegingen kan begeleiden een lage bloedsuikerspiegel en kan gepaard gaan met stemmingswisselingen, evenals.

Zweten

Zweten kan kan plotseling optreden en mild of drenken. Terwijl zweten is meestal geassocieerd in de oksels, zweten veroorzaakt door hypoglykemie kon beginnen op het eerste gezicht en over het hele lichaam kunnen optreden. Zweten ook kan leiden tot koele, klamme huid en het gevoel van warm of koud.

Verandering van stemming

De hersenen wordt glucose gebruikt als brandstof voor normale werking. Wanneer de bloedsuikerspiegel daalt te laag, hersenactiviteit wordt door elkaar gegooid en kan leiden tot plotselinge stemmingswisselingen. "Coma en verminderde bewustzijn: A klinische Perspective," een boek uit 1998 van G. Bryan Young, Allan H. Ropper, Charles F. Bolton en andere onderzoekers, wijst erop dat deze plotselinge stemmingswisselingen alcohol gedronken of zelfs psychische aandoeningen kunnen nabootsen. Strijdlust, extreme humeurigheid, vergeetachtigheid of verwarring kan prelude diabetische vangsten.

Honger

Honger is de manier het lichaam van de signalering dat het is tijd om te eten, en voor diabetici, dit kan een kritische teken dat bloedsuiker moet worden verhoogd. Honger te negeren, of het uitstellen van een maaltijd, kan de bloedsuikerspiegel te snel laten vallen. Volgens de website Diabetesselfmanagement.com kan wachten te lang om te eten een diabetespatiƫnt te binge op levensmiddelen die niet bloedsuiker effectief verhogen kunnen, in wezen het inschakelen van hypoglykemie voort te zetten.

Visuele verstoring

Visuele stoornissen kunnen optreden als de bloedsuiker is laag voor een langere periode, waardoor de kans op verdere complicaties. Visuele veranderingen, die kunnen worden vergezeld door een hoofdpijn, kunnen zich voordoen als wazig of dubbel zicht, of het onvermogen te concentreren en kunnen produceren een gevoel van "tunnelvisie."


gerelateerde artikelen