Stress Reducer oefeningen voor tieners

October 24

Stress Reducer oefeningen voor tieners

Tieners tegenkomen stressoren dagelijks, variërend van peer relatieproblemen naar schoolprojecten. Meerdere stressoren kunnen worden overweldigend, waardoor tieners te denken dat minder efficiënt, slechte beslissingen, verliezen de concentratie en gebrek aan probleemoplossende vaardigheden, zegt Elizabeth Waterman, een gelicentieerde psycholoog van het centrum van de terugwinning van het Morningside in Newport Beach, Californië. Ze misschien Word humeurig of geselen uit op degenen die zij liefhebben. Oefeningen van de hulp van het lichaam en geest tieners behandelen benadrukken effectief, waardoor ze gelukkiger en gezonder fysiek en mentaal.

Favorieten

Elke fysieke activiteit die geniet van een tiener is een goede manier om stress te verminderen, zegt Waterman. Bijvoorbeeld, zijn dansen aan favoriete liederen, spelen een spelletje volleybal met vrienden, fietsen of zwemmen alle effectieve manieren om vrijlating van stresshormonen en lichaamsbeweging te verhogen. Een tiener krijgt sociale steun toen ze wandelingen en met vrienden of familie praat. Deze ondersteunende gesprekken valideren haar gevoelens en ervaringen.

Ademhaling

Tieners moeten zelf immuniseren tegen stress, dus het kan geen kwaad zo veel wanneer deze optreedt, adviseert Robert Epstein, senior onderzoek psycholoog van het Amerikaanse Instituut voor Behavioral Research en technologie. Praktijk dagelijks ademhaling en spier ontspanningsoefeningen. "Drie van mijn favoriete technieken zijn ideaal voor tieners," zegt Epstein. De reinigende ademhaling: adem diep en houd voor een langzame telling van vijf; adem langzaam en wegwaaien van spanningen in lichaam en geest. De dubbele slag: volledig uitademen en vervolgens blaas. Dit wordt het ademhalingssysteem vernieuwd en bestrijdt ondiep ademhalen. Buik ademhaling: plaats een hand op de borst en één op de buik. Als je gestresst je, bent u waarschijnlijk ademhaling met uw borst. Houd uw borst nog en meer met je buik ademen.

Squats

Tieners moeten eenvoudige, goedkope, stress-reductie oefeningen om ze te krijgen op hun voeten na vele uren zittend in de klas of het spelen van videospellen, zegt Ben Greenfield, inspanningsfysiologie expert en trainer bij de Ben Greenfield Fitness in Spokane, Washington. Greenfield raadt twee squat oefeningen die weinig ruimte nodig. Isometrische squats: je kont uitsteken en neerzetten in een squat positie. Draai met een rechte rug en geen slouch, van links naar rechts voor 15 tot 20 herhalingen. Adem squats: staan en uitbreiden van wapens voor het lichaam. Uitademen en gedrongen neer. Als je staan, trek--in een roeibeweging--je armen in je alsof je "trekken" lucht. Uitbreiden armen weer zoals u in de volgende squat zitten.

Yoga

Als gevolg van hormonale veranderingen neigen de tieners kan hebben versterkt, emotionele reacties op life's stressoren. Yoga is een instrument voor zelfregulering dat een tiener leert om rustig in het gezicht van stress, zegt Hala Khouri, somatische counselor en yoga leraar in Venetië, Californië. Zonder gereedschap van de somatische (body), kan het lichaam worden in een constante staat van strijd of vlucht of afsluiten. Khouri raadt warrior vormt, omdat ze zijn aarding poses die versterking van de capaciteit voor het omgaan met stress. Bovendien is het lijk pose een ontspannende pose gedaan op de achterkant. Het kan het lichaam volledig loslaten en kwijting van de stress.

Meditatie

Als consequent gedaan, zegt meditatie is een eenvoudige, effectieve oefening voor het verminderen van de spanning van het tiener, John McGrail, zelf-verbetering expert in Los Angeles, en auteur van "The synthese Effect." Zitten in een rustige, comfortabele plek die vrij is van onderbrekingen. Sluit uw ogen en uw kaak, te laten gaan toegestane ontspannen. Neem 21 zacht, langzaam, diep adem, helemaal in en uit ademen. Als u verliest de graaf in het begin, opnieuw beginnen. Wanneer u 21 bereikt, voelt u zich rustiger en meer ontspannen. Stel jezelf veilig en mondige op een prachtige plek, echt of ingebeeld. Zie zelf hoe die u wilt worden--kalm, gefocust, zelfverzekerde en volledig in controle.

Massage

Oefeningen voor de voeten en handen masseren kan verlichten een tiener hoofdpijn van een computerscherm of los van de vermoeide spieren na een lange dag op school. Ze ontspannen de voeten, waardoor rug en been pijn, zegt Michele Merhib, oprichter van elementen Therapeutische Massage in de Highlands Ranch, Colorado. Massage van de voeten met een tennis of golf bal. Zittend, roll je voet langzaam vooruit en achteruit. Vervolgens rol je voet links naar rechts, en plaats dan uw hiel op de bal te maken van circulaire bewegingen. Ten slotte, steek je been over de tegenovergestelde enkel en rol de bal op en neer de boog van de voet. Voor een massage van hand, druk uitoefenen op de basis van de duim met een potlood gum. Maak kleine cirkels en bewegen te raken alle drukpunten in de buurt van de duim.

Toegestane vertraging-voering

Toegestane vertraging-voering--balanceren op een smalle, flexibele stuk singelband--wordt steeds populairder voor tieners en maakt deel uit van het curriculum van de lichamelijke opvoeding in 220 school districten, zegt Josh Beaudoin, slackline instructeur bij Gibbon Slacklines in Boulder, Colorado. De nr.1 toegestane vertraging-liner gerangschikt in de wereld is 15 jaar oud. Toegestane vertraging-voering oefeningen zowel lichaam en geest te helpen inboezemen moed, doorzettingsvermogen en vertrouwen, die concepten die vaak zwaar voor tieners kunnen zijn.


gerelateerde artikelen