Hoe te stoppen met krampen met bananen

March 22

Hoe te stoppen met krampen met bananen

Krampen, ook genaamd charley paarden, zijn onvrijwillige spierspasmen, die zich meestal plotseling en zonder aanwijsbare reden. Ze kunnen vaak gebeuren 's nachts en tergend pijnlijke--pijnlijk genoeg om je wakker uit een gezonde slaap. Krampen kunnen optreden in degenen die hebben perifere slagader ziekte en zenuw compressie in de lumbale wervelkolom, maar degenen die diureticum medicatie nemen of plaspillen, voor hartfalen zijn vooral gevoelig voor het krijgen van hen. Diureticum medicijnen, zoals furosemide en hydrochloorthiazide, elimineren een goede deal van water uit het lichaam gedurende de dag. Dit kan ook uw niveaus van kalium, veroorzaakt door kramp afbreken.

Stap 1

Hoe te stoppen met krampen met bananen

Bezoek uw arts. Raadpleeg uw arts voordat u probeert te behandelen krampen thuis. Krampen kunnen vaak worden behandeld thuis, maar uw arts moet bestellen, wat lab werk om te bepalen uw exacte kalium-niveaus. Als uw kalium laag zijn, kan u worden geadviseerd om Neem bijvoederen van de kalium en verhogen de hoeveelheid kalium-rijk voedsel, zoals bananen, in uw dieet.

Stap 2

Hoe te stoppen met krampen met bananen

Neem al uw medicatie zoals voorgeschreven. Terwijl diuretica, zoals hydrochloorthiazide en furosemide kunnen leiden tot uitputting van kalium in het lichaam, is het belangrijk te blijven nemen van uw medicatie. Hartfalen veroorzaakt het lichaam te behouden water, die zet een extra belasting op het hart en maakt water te bouwen in de lever, de longen en de ledematen.

Stap 3

Hoe te stoppen met krampen met bananen

Eet een banaan per dag. Uw arts zal adviseren als u wilt meer of minder eet en of je moet een kalium-supplement nemen in pilvorm evenals. Diuretica werken door het verhogen van de hoeveelheid water en natrium gaan de nieren worden uitgescheiden, volgens de Harvard Family Health Guide. Kalium volgt natrium, zodat kalium niveaus kunnen worden uitgeput. Eten van bananen, die een goede hoeveelheid kalium bevatten, is één manier om te helpen ter vervanging van verloren kalium. Symptomen van lage kalium zijn spier krampen, zwakte en onregelmatige hartslag.

Stap 4

Hoe te stoppen met krampen met bananen

Strek de kramp. Naast het verhogen van uw dagelijkse inname van kalium met bananen, strek de spier uit en wrijven zachtjes om de kramp vrij te geven. Voor een been spier kramp is een gewicht dragende stuk vaak effectief. Plaats uw gewicht op de been, dat de kramp heeft, en dan bukken langzaam in de knie om de kramp te ontspannen. Als de kramp teveel pijn veroorzaakt te staan, uit te breiden het aangetaste been rechtstreeks uit voor u, pak de tenen en trek de voet naar uw lichaam.

Stap 5

Het controleren van uw gezondheid. Hebben uw niveaus van de kalium regelmatig gecontroleerd. Kalium-niveaus te hoog kunnen ook problemen veroorzaken, waaronder een onregelmatige hartslag. U moet streven naar het houden van uw kalium niveaus binnen het normale bereik door het eten van bananen, samen met andere voedingsmiddelen van hoge-kalium als uw arts hen adviseert, en door het nemen van een supplement van kalium als voorgeschreven.

Wat die u nodig hebt

  • Afspraak met de arts
  • Labwork resultaten
  • Bananen

gerelateerde artikelen