Interessante feiten over Flag Football

March 18

Interessante feiten over Flag Football

Spelers dragen in vlag voetbal, vier of meer vlaggen bevatten gekoppeld aan een riem. Bal vervoerders worden niet aangepakt; ze zijn "down" als een van deze vlaggen is trok. Vlag voetbalvelden meten 70 yards door 30 werven voor jongeren en 80 werven door 40 werven voor oudere spelers. Vanaf een team van vijf-yard lijn, hebben spelers drie downs te steken middenvelder of score. Drie extra downs worden toegekend nadat het middenveld wordt doorkruist. De bal wordt overhandigd wanneer teams niet aan het Kruis middenvelder of score.

Geschiedenis

Toen Engelse student William Ebb Ellis een voetbal in 1823 pakte en liep met het, brak hij alle regels van een oud-Grieks spel, "harpaston." Hij plantte ook de zaden voor moderne Britse voetbal. Later in de dezelfde eeuw splinternieuw Britse voetbal in rugby en voetbal. In de VS, werd een ruwere wedstrijd gespeeld op universiteitscampussen na de burgeroorlog. Dit rugby-achtige spel werd de voorloper van American football. De eerste georganiseerde vlag voetbal wordt gedacht te hebben gespeeld in de jaren 1930. De sport werd populair op militaire bases in de jaren 1940, en recreatieve competities volgde kort daarna.

Jeugd

NFL Flag Football is een jeugd voetbalcompetitie voor jongens en meisjes die 5 tot en met 17 jaar oud. De NFL gestart met een vlag voetbal programma in 1996 tot en met het opvoeden van kinderen over voetbal, waarbij sportiviteit en teamwork worden benadrukt. Teams moeten een minimum van vier spelers tijdens het reguliere afspelen en vijf spelers field tijdens toernooien. Touchdowns zijn zes punten waard en extra punt conversies score een of twee punten. Teams kunnen co-ed, alle jongens of alle meisjes. De puntenwaarden voor scores variëren niet naar geslacht.

College

De nationale Intramural-recreatieve sportenvereniging is het bestuursorgaan voor recreatieve sporten op Amerikaanse universiteiten. NIRSA regels voor vlag voetbal aangeven dat teams co-ed kunnen of single-seksegerelateerd. Zij vereisen overal vier tot acht spelers. Vlag football regels uit Indiana University South Bend staat dat teams ten minste vijf spelers moeten en zeven, waarvan er één vrouwelijke moet zijn toegestaan. Als een team kan niet veld een vrouw, mogen slechts zes spelers nemen het veld. Het aantal punten verdiend, hangt af van geslacht. Een touchdown door een vrouwelijke scoort negen punten, terwijl mannetjes touchdowns zes punten verdienen. Vrouwelijke omzettingen zijn twee keer zoveel punten waard als mannen conversie.

Volwassenen

De Amerikaanse vlag Touch Football League werd opgericht in 1988 en gastheren de grootste niet-college toernooi in de natie. Het trok 175 teams en gekroond 11 nationale kampioenen zijn eerste jaar. Een semi-prof league werd opgericht in de vroege jaren 1990 en samen met andere organisaties om te vormen van de Professional vlag Football League, Inc. in 1997. De PFFL speelde de eerste pro reisprogramma in 1999, met teams in Buffalo, Cleveland, Columbus, Dayton, Toledo en Indianapolis. De league gevouwen kort na haar oprichting. In 2011 meldt FlagFootball.org dat meer dan 20 miljoen spelers deelnemen aan vlag voetbalcompetities.

International

Vlag football wereldwijd wordt gespeeld, en de internationale vlag Football Federation is de nationale regelgevende instantie voor vlag voetbal. De Wereldbeker 2009 IFFF opgenomen 15 landen. De vlag van de NFL nationale Tournament of Champions voor jongeren is ook elk jaar gehouden. Het kampioenschap van 2011 trok meer dan 300 sporters spelen voor 24 VS en 8 Mexicaanse teams.


gerelateerde artikelen