Baby huiduitslag met verhoogd, rode, jeukende Dots

March 11

Baby huiduitslag met verhoogd, rode, jeukende Dots

Huiduitslag kunnen optreden van een aantal verschillende voorwaarden bij baby's, maar niet alle huiduitslag jeuken. Als met een ziekte in een baby, kijken naar het grote beeld voor het aanroepen van de arts, die wil weten als je baby zich ziek of een koorts heeft, hoesten, loopneus of eventuele andere symptomen. Het is moeilijk te diagnosticeren huiduitslag via de telefoon, zodat u kan nodig zijn om uw baby naar het kantoor van de dokter als hij een jeukende huiduitslag heeft, vooral als hij een koorts of acteren ziek wordt uitgevoerd...

Warmte-uitslag

Een van de meest voorkomende oorzaken van een jeukende uitslag bij zuigelingen is de warmte-uitslag, ook wel stekelig warmte of milaria rubra genoemd. Warmte-uitslag treedt op omdat kleine babys onvolwassen zweetklieren die worden geblokkeerd hebben, veroorzaakt een uitslag wanneer ze worden oververhit. Warmte-uitslag kan optreden zelfs in de winter als u uw baby overdress. De meeste baby's ontwikkelen een warmte-uitslag tussen de leeftijden van 1 tot 3 weken, MayoClinic.com staat. Een baby met hart uitslag normaal niet draaien van een koorts of hebben geen andere symptomen, hoewel de jeuk hem veroorzaken kan tot ophef. Houden van uw baby cool meestal geneest warmte-uitslag.

Virussen

Verschillende virussen, met inbegrip van waterpokken en mazelen, kan een jeukende huiduitslag met verhoogde rode stippen; de uitslag van waterpokken verandert in blaren en is over het algemeen veel meer jeukt dan mazelen. In virale ziekten werkt de baby een koorts de dag voordat de vlekken verschijnen. Een kind met mazelen wellicht kleine witte vlekken in haar mond een dag of twee voordat de uitslag verschijnt. De uitslag kan beginnen als vlakke plekken die aan de orde worden gesteld.

Vaccins voorkomen dat deze ziekten in de geïmmuniseerde zuigelingen. Tot de leeftijd van 6 maanden, hebben baby's immuniteit als hun moeder had de ziekte in haar leven. 6 maanden verliest meer dan 95 procent van de zuigelingen deze immuniteit tegen mazelen, Belgische onderzoekers gemeld in mei 2010 de kwestie van "BMJ." Waarschuw uw arts als u denkt dat uw baby heeft een virale infectie met uitslag.

Chronische huiduitslag

Eczeem, een gevoeligheid reactie die als onderdeel van een allergie voor levensmiddelen of stoffen die een baby raakt optreden kan, treft maar liefst 20 procent van alle baby's op een bepaald moment, volgens de website BabyCenter. Ongeveer ontwikkelen 65 procent van de baby's symptomen in hun eerste jaar. Eczeem kan lijken op kleine rode bultjes of blaren of schilferige, rode vlekken kan omzetten. Het kan erg jeuken en kan optreden op verschillende tijdstippen, afhankelijk van wat de baby heeft aangeraakt of gegeten. Veelgebruikte locaties voor eczema omvatten de plooien van het gezicht en de huid achter de knieën en de ellebogen. Zalven, koele kompressen, orale anti-jeuk medicatie en het vermijden van de gewraakte stoffen helpen bij de behandeling van eczeem.

Allergieën

Allergie voor antibiotica of andere medicijnen kunnen jeukende huiduitslag van verschillende typen in zuigelingen veroorzaken. Als uw baby onlangs begonnen met een medicijn en een uitslag ontwikkelt, bellen met uw arts. Ze wilt een verschillende medicijnen voorschrijven. Als uw baby andere symptomen naast een huiduitslag, zoals piepende ademhaling, ademhalingsproblemen, netelroos of gezicht zwelling heeft, onmiddellijk een arts raadplegen.


gerelateerde artikelen